Od kada se Bs Player crackuje .Ja oduvek koristim serijski broj.
:: pih....da bi ga koristio treba da se krakuje. fuj! Gledano u tom pravcu ima neuporedivo boljih playera koji su freeware ili open source :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
i ja jos uvek koristim BS i mislim da je odlican player, pored njega, za neke snimke bzvz a i FullHD filmove koristim MPC, ili GOM, ako se bas nadje neki specijalac koji nece da se pusti, inace i BS moze da pusta fullHD bez problema.
Mv2 stvarno BOG,toliko kvalitetan da nemam reci a ranije sam koristio radlight 4.0 takodje zakon...ovo tipa bs player itd mogu vam reci shit,jer sam uporedjivao sliku na doticnim plejerima,bas lose renderuje istu i dobija se losiji snimak nego sto je to na Mv2,znaci Mv2 4 best expirience :D
to sto si rekao za emitovanje slike, mislim da si se malo zeznuo, mozda ti je RadLight i BS pustao razlicite kodeke, pa je zbog toga bila razlicita i slika, iako mislim da RLight i BS, ne mogu da se porede, jer je BS daleko bolji program, slika ce biti potpuno ISTA, ako podesis da se pokrece preko istog kodeka...uostalom, pitanje je ukusa, dobar je i MV2 i BS, KVM, a pototovu MediaPlayerClassic, od njega nema boljeg, a RadLight necu da komentarisem, prve verzije su bile dobre, pa su ih usrali sa 4.0...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.