pojavilo se Reboote computer into safe mode znaci katastrofa ako neko ima neku ideju.... prosao NOD32 nema nista, Spybot - Search & Destroy i Malwarebytes` Anti-Malware takodje nista kao sve OK
skini, preskeniraj sa svim opcijama iz advanced,program je komplikovaniji ako se ne snadjes poslacu ti tutorijal na mail
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: evo link :: http://www.dodaj.rs/f/3s/BI/1Xfy11hZ/1/untitled.jp :: :: pojavilo se Reboote computer into safe mode znaci katastrofa ako neko ima neku ideju... :: prosao NOD32 nema nista, Spybot - Search & Destroy i Malwarebytes` Anti-Malware takodje nista kao sve O ::
Za otklanjanje ove precice koristis regedit. Znaci RUN, pa kucas regedit, pa nadji ovo HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2559a1f6-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0}. Kada dva puta kliknes na default videces da tu pise `Reboote computer into safe`, izbrisi text i idi na OK. Tu imas verovatno i sub key pod nazivom `DefaultIcon`, e taj key izbrisi ceo, ne samo text.
To bi trebalo da ti resi problem. Ako imas nekih pitanja javi.
Ja se vec presek`o: Dan posle? Crysis? Sumnjivi avioni iznad Beogradjanke?... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ovo ti skini: IObit 360. Instalisi i ostavi sve kako jeste (default). Pa neka nadalje on skida, a ti uzivaj.
:: Po naslovu sam pomislio da je neka crna magija u pitanju :))))))))) :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Drago mi je da sam ti pomogao. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.