...po meni uTorrent... sad ne znam kakvo iskustvo imaju drugi.
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Upravo tako. Mali, stabilan, jednostavan i uzima minimum resursa, uz njega mozes da radis sta god hoces neces ni znati da je aktivan.
pozzz
one way or another
:: ...po meni uTorrent... sad ne znam kakvo iskustvo imaju drugi :: :: Pozz.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750 :: ::
htedoh da pitam da li u torrent brze skida sa opcijom force start ?
:: Upravo tako. Mali, stabilan, jednostavan i uzima minimum resursa, uz njega mozes da radis sta god hoces neces ni znati da je aktivan :: :: pozz :: :: one way or another :: :: :: ...po meni uTorrent... sad ne znam kakvo iskustvo imaju drugi :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: AMD 4870 512MB To :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: Corsair 750 :: :: :: ::
Ne, nece ti zbog te opcije skidati brze, to moze da ti posluzi ako nece da pokrene download pa da ga uslovno receno `prisili`, smanji upload na 1kB/s jer on hoce da gusi download.
one way or another
:: :: htedoh da pitam da li u torrent brze skida sa opcijom force start :: :: :: Upravo tako. Mali, stabilan, jednostavan i uzima minimum resursa, uz njega mozes da radis sta god hoces neces ni znati da je aktivan :: :: :: :: pozz :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: ...po meni uTorrent... sad ne znam kakvo iskustvo imaju drugi :: :: :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: :: AMD 4870 512MB To :: :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: :: 1x 750GB SATA I :: :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: :: Corsair 750 :: :: :: :: :: ::
zakucano mi je na nuli, nece ni da krene...ima upozorenje da firewall koci saobracaj...iskljucio sam firewall, ali opet isto...kako se smanjuje upload ?
:: :: zakucano mi je na nuli, nece ni da krene...ima upozorenje da firewall koci saobracaj...iskljucio sam firewall, ali opet isto...kako se smanjuje upload ?
Pa mozda download nece da krene jer fajl koji skidas nema dovoljno seed-era... Znas da moras gledati broj seed,leech....Kod kog provajdera imas net i koji modem,ruter? Mozda za tebe ima boljih resenja za download osim torrenta...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: nasao sam upload i stavio na 1 sekund...ali jos uvek ne mrda.. :: :: :: :: saceka :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: zakucano mi je na nuli, nece ni da krene...ima upozorenje da firewall koci saobracaj...iskljucio sam firewall, ali opet isto...kako se smanjuje upload ?
Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta
:: Pa mozda download nece da krene jer fajl koji skidas nema dovoljno seed-era... Znas da moras gledati broj seed,leech....Kod kog provajdera imas net i koji modem,ruter? Mozda za tebe ima boljih resenja za download osim torrenta.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: nasao sam upload i stavio na 1 sekund...ali jos uvek ne mrda.. :: :: :: :: :: :: :: saceka :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: zakucano mi je na nuli, nece ni da krene...ima upozorenje da firewall koci saobracaj...iskljucio sam firewall, ali opet isto...kako se smanjuje upload ?
:: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: one way or another :: ::
:: :: one way or another :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
znaci nije do verzije...ne znam da nadjem up limit kolonu, ima up speed...
:: op :: Koristim verziju 1.8. :: :: one way or another :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: ::
nema veze starija verzija programa,za tebe verovatno jeste najbolje resenje torent,ali pogledaj koliko seed-ova ima fajl koji skidas,UVEK mora biti vise seed-ova nego leech-0va
:: op :: Koristim verziju 1.8. :: :: one way or another :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: ::
:: nema veze starija verzija programa,za tebe verovatno jeste najbolje resenje torent,ali pogledaj koliko seed-ova ima fajl koji skidas,UVEK mora biti vise seed-ova nego leech-0v :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: op :: :: Koristim verziju 1.8. :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: ::
Udari desni klik na onaj red iznad gde ti pise Name, Size, Download, Down, Status, Seed itd. pa u koloni koja ti se otvori stikliraj UP Limit. Nakon toga dobijas tu kolonu u nazovimo glavnom prozoru uTorrenta.
one way or another
:: :: znaci nije do verzije...ne znam da nadjem up limit kolonu, ima up speed.. :: :: :: :: op :: :: Koristim verziju 1.8. :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: ::
pa nekad fajl sa 10 seed-ova ide full brzinom,a nekad fajl sa 1000 seed-ova ne ide ni sa pola brzine,nema pravila...Probaj nekolko drugih fajlova da skidas sa razlicitim brojem seed-ova pa vidi sta se desava...
:: :: seeds 0(42 :: peers 0(2 :: :: :: nema veze starija verzija programa,za tebe verovatno jeste najbolje resenje torent,ali pogledaj koliko seed-ova ima fajl koji skidas,UVEK mora biti vise seed-ova nego leech-0v :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: op :: :: :: Koristim verziju 1.8. :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Udari desni klik na onaj red iznad gde ti pise Name, Size, Download, Down, Status, See :: itd. pa u koloni koja ti se otvori stikliraj UP Limit. Nakon toga dobijas tu kolonu u nazovimo glavnom prozoru uTorrenta :: :: one way or another :: :: :: :: :: znaci nije do verzije...ne znam da nadjem up limit kolonu, ima up speed.. :: :: :: :: :: :: :: op :: :: :: Koristim verziju 1.8. :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1f/FF/3c6e117c/capture.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desni klik na kolonu up limit i stavi na 1kB/s, firewall nemoj da iskljucujes samo treba da dozvolis p2p preko uTorrenta, pronadji podesavanja u svom firewall-u, mada ti je tu opciju verovatno ponudio prilikom instalacije samog uTorrenta. Ja koristim verziju 1.8.1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Onaj tvoj i jos pet iz te sekcije ne zele ni da povuku kao da su mrtvi a rekao bih da jesu jer nema nikakvog odziva (niko ne seed-uje). Probao sam neki novi film, ni on nece i na kraju tek jedna serija radi normalno na nekih 90 kB/s. Nisam koristio ***nda.net do sad pa ti ne mogu reci da li je to uobicajeno ili ne. Ne zavisi download samo od tebe vec i od toga koliko su clanovi aktivni, jbg. Probaj jos neke trackere
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.