program da wrtaim obrisane podatke iz recycle bin-a HITNO!!!!
STRANA 1 OD 1
djdarko042
program da wrtaim obrisane podatke iz recycle bin-a HITNO!!!!
07.10.2009. 20:48
T20759
status: user broj poruka: 94
RazoR_89 Znam da ste pisali ali ne mogu da pronadjem nijednu temu...pa ko nije teshko,neki dobra program,treba da wrtaim podatke koji su obrisani i iz recycle bin-a....:)
Re: program da wrtaim obrisane podatke iz recycle bin-a HITNO!!!!
07.10.2009. 20:57
status: user broj poruka: 451
Get data back meni licno dva puta pomagao bez problema.
pozzz
one way or another
:: :: RazoR_8 :: Znam da ste pisali ali ne mogu da pronadjem nijednu temu...pa ko nije teshko,neki dobra program,treba da wrtaim podatke koji su obrisani i iz recycle bin-a....: :: :: unapred hwala...:)
Prvo, ne radi vise nista na tom disku, ako su podaci bitni. Dici sistem sa drugog diska, ili na drugom racunaru, instalirati get data back a obrisani disk staviti kao slejv. Get data back je jako jednostavan za koristenje, prosto, sledi uputstva kad ga pokrenes. Sve sto vise budes radio sa obrisanim diskom, povecavas mogucnost da zauvek izgubis podatke.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.