treba mi neki program za brzu pretragu fajlova...Da objasnim-imam toliko stvari na hardu da ne mogu vise da se setim gde sam nesto ostavio od fajlova,pa muku mucim kad treba to da pronadjem. Negde imam folder u kojem ima nekoliko stotina drugih foldera a u njima nekoliko hiljada fajlova...Treba mi neki program,tipa,kliknem na prvi najveci folder,ukucam ime ili deo imena fajla koji trazim,i program mi pokaze lokaciju tog fajla...Jel postoji tako nesto???
Mozes iz winovog search-a, a ako imas Vistu ili Win7 u gornjem desnom uglu imas search tog mesta u kome se njemu nalazis i svih podfoldera.
Pozdrav!
:: treba mi neki program za brzu pretragu fajlova...Da objasnim-imam toliko stvari na hardu da ne mogu vise da se setim gde sam nesto ostavio od fajlova,pa muku mucim kad treba to da pronadjem. Negde imam folder u kojem ima nekoliko stotina drugih foldera a u njima nekoliko hiljada fajlova...Treba mi neki program,tipa,kliknem na prvi najveci folder,ukucam ime ili deo imena fajla koji trazim,i program mi pokaze lokaciju tog fajla...Jel postoji tako nesto?? :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
``.....mnogi bi dali kilo života za 20 grama talenta moga.....` hahahahahahahah KAKAV CAR !!!
:: bax care,hvala ti,toliko godina koristim Comander,a nisam imao pojma za ovu opciju.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Jel ti radi posao ALT+F7 (search) u TotalCommanderu ? Boles` custom search :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.