Sa Megauploada skidam igru, iz 4 dela. Sad, skida se prvi deo, i to je ekstenzija koju vidim. Sta se desava kad skine sva cetiri dela? Hoce ih sam sjediniti u .iso fajl, ili ja moram nesto da uradim? Mozda je glupo pitanje, ali nisam jos skidao tako, obicno skidam preko RSa, gde je sve u .rar fajlu.
Kad imas fajl 001 ili slicno,takve stvari ces spojiti programom HJSPLIT, Program skines,ne instalira se,samo pokrenes exe fajl izaberes start fajl(prvi fajl 001) i kliknes join. To je sve. Dobijes ISO koji mountujes daemon tools-om i dalje znas
MIND CONTROL
:: Sa Megauploada skidam igru, iz 4 dela. Sad, skida se prvi deo, i to je ekstenzija koju vidim. Sta se desava kad skine sva cetiri dela? Hoce ih sam sjediniti u .iso fajl, ili ja moram nesto da uradim? Mozda je glupo pitanje, ali nisam jos skidao tako, obicno skidam preko RSa, gde je sve u .rar fajlu ::
dva puta sam skidao delove za FIFA10 sa razlichitih stranica i isti problem. Dakle, skinuo sam 60 delova (rzr-fa10.001...rzr-fa10.060) i jedan rzr-fa10.sfv. Fajlove sam spojio sa hjsplitom a probao sam i combine sa TC-om i dobio jedan fajl bez ekstenzije. Tom fajlu sam dodao ekstenziju rar i kada ga otvorim u njemu se nalazi ISO koji mi treba, medjutim nikako ne mogu da raspakujem prvi fajl od 5,5Gb da bi doshao do ISO fajla koji se nalazi u njemu i ima preko 7Gb. Win rar zapochne a onda trazi neki fajl koji ne postoji sa ekstenzijom .r00... Ne znam shta je ovo, a na forumu gde sam nashao linkove se zahvaljuju...
znam ja sta je...nedavno sam se cuo sa likom koji je poznati uploader na warez_bb,i rekao mi je da neke stvari iz nekog razloga mogu da se srede samo sa programom 7zip,ne ume da objasni ali isti problem koji ti imas je resen sa 7zip. Probaj pa javi rezultate...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: dva puta sam skidao delove za FIFA10 sa razlichitih stranica i isti problem :: Dakle, skinuo sam 60 delova (rzr-fa10.001...rzr-fa10.060) i jedan rzr-fa10.sfv. Fajlove sam spojio sa hjsplitom a probao sam i combine sa TC-om i dobio jedan fajl bez ekstenzije. Tom fajlu sam dodao ekstenziju rar i kada ga otvorim u njemu se nalazi ISO koji mi treba, medjutim nikako ne mogu da raspakujem prvi fajl od 5,5Gb da bi doshao do ISO fajla koji se nalazi u njemu i ima preko 7Gb. Win rar zapochne a onda trazi neki fajl koji ne postoji sa ekstenzijom .r00.. :: Ne znam shta je ovo, a na forumu gde sam nashao linkove se zahvaljuju.. :: :: cash rules everything around me :: ::
Sam sam sebi napravio problem i zakomplikovao stvar kao i josh dosta likova sa spajanjem fajlova. Jeste warez bb u pitanju. Akcija je jednostavna bilo da se radi o winraru ili 7zip, ja sam uradio sa winrar. Iako prvi fajl nema ekstenziju treba zadati da se otvori winrarom ili 7zipom, onda se pojavi ISO i samo zdash gde da se ekstraktuje. Prosto ko pasulj! Hvala.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.