Savetujem vam da ga probate. Iako koristim XnView, ovaj ACDSee me je oduševio jer je brzina konačno onakva kakva treba da bude, a interfejs podseća na fantastični Adobe Lightroom.
Hvala, koristim 2 Pro, od kad je izaso i radi izuzetno dobro, ako je Interfejs promenjen onda se isplati promeniti sa ovim novim.
RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Savetujem vam da ga probate. Iako koristim XnView, ovaj ACDSee me je oduševio jer je brzina konačno onakva kakva treba da bude, a interfejs podseća na fantastični Adobe Lightroom :: :: Znate gde se ovakve stvari kupuju......
Nisam ga odavno koristio, al` će ga probamo... :D **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Instalirao i mogu reci da me je odusevio program! Interfejs je sjajan! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Interfejs je malo redizajniran, ali ko je koristio prethodne verzije, snaći će se bez problema. Najveće mana prethodnih verzija je što su pucale u toku rada samo od sebe (bar je kod mene tako bilo). Valjda su poradili na tome. Isprobao sam mnoge druge programe sličnog tipa, ali nisam uspeo da se naviknem ni na jedan drugi. Tako da se nadam da će ova verzija biti stabilnija od prethodnih.
Vec sam mislio da se nikad vise necu vratiti na nekad omiljeni program,kad eto preporuke... Probacu svakako,vredi osetiti da je acdsee ponovo brz i videti novi interfejs... Mada,na tvojoj masini bax,verovatno sve leti...a i treba!
I ja kao i Gliga vec duze vreme koristim pro 2 i prezadovoljan sam i brzinom i interfejsom tako da za sada ne menjam nista...naravno pasce instalacija samo da vidim kakve su promene!
2.5 Pro je brži bar duplo, a pregledniji koliko `oćeš puta, mada mene oduvek ubija u pojam taj Apple fazon, crna pozadina a bela slova i ``dugmići`` dimenzija 2x6cm, pa je možda i to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.