Program ImgBurn koji koristim (i mora bas taj), mi daje ovo upozorenje:
`W 20:19:52 SPTD can have a detrimental effect on drive performance.`
Problem se vidi u praksi, bafer se prazni i program ceka na oporavak istog, u vise navrata. Za sada rezanje uspeva, ali ne znam da li ce uvek biti tako.
Brisanje fajla sptd.sys ne pomaze, program i dalje daje isto upozorenje, a i windows se buni.
Radi se o mehanizmu koji se podize zajedno sa Window$-om, a koji dolazi kao nezaobilazna komponenta u sklopu programa poput Alcohol-a ili Daemon Tools-a. Image burn te obavestava da ce prisustvo tog servisa malo smanjiti maksimalnu brzinu rezanja.
:: :: :: :: Radi se o mehanizmu koji se podize zajedno sa Window$-om, a koji dolazi kao nezaobilazna komponenta u sklopu programa poput Alcohol-a ili Daemon Tools-a. Image burn te obavestava da ce prisustvo tog servisa malo smanjiti maksimalnu brzinu rezanja.
Nema sekiracije, i ja povremeno koristim isti program i ni jednom do sada nije zabrljao. Meni je on ponajbolji besplatni program za rezanje.
:: Program ImgBurn koji koristim (i mora bas taj), mi daje ovo upozorenje :: :: `W 20:19:52 SPTD can have a detrimental effect on drive performance. :: :: Problem se vidi u praksi, bafer se prazni i program ceka na oporavak istog, u vise navrata :: Za sada rezanje uspeva, ali ne znam da li ce uvek biti tako :: :: Brisanje fajla sptd.sys ne pomaze, program i dalje daje isto upozorenje, a i windows se buni :: :: Da li postoji neko resenje za ovu nezgodaciju?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.