Zanima me da li se nove igre koje zauzimaju više od jednog DVD-a, mogu snimiti na više diskova, a da ne moram preko winrar-a da dijelim .iso image, pa onda kada hoću da instaliram igru moram to da kopiram na hard disk, raspakujem arhivu, mount-ujem image....
Postoji li program kojim se može napraviti instalacija direktno sa dvd-ova, znači ubacim prvi disk pokrenem instalaciju, pa onda drugi, pa treći... Da li postoji način da se to uradi?
Imam 7 (sedam) eksternih kutija i na njima stavljam svasta a na jednom stavljam samo igre pa bile one od nekoliko MB ILI 13 GB KOLIKA MI JE NAJVECA IGRA,I PROBLEM RESEN POSTO GA NISAM NI IMAO (ODMAH SAM STAVLJAO SVE NA EKSTERNE HDD).
KUPI JEDNU EKSTERNU KUTIJU I STAVI HDD KOLIKI TI TREBA DOK NEBUDU I VELIKI DVD DISKOVI KOD NAS PO POVOLJOJ CENI.
Ne postoji univerzalni program za tako nesto.Jedino da modifikujes instaler,kako bi `bacao`fajlove gde i odakle hoces.Naravno treba malo bolje da poznajes materiju.
DVD9 disk,ili externi hdd resice te bedaka.A i sta ima lose u tome da pobacas fajlove u komp,pa instalises igru i zatim pobrises inst.fajlove?Ne instalises igru valjda svaki dan,tako da...
P.S.Ionako ce ubrzo izumreti te zujalice zvane Dvd citaci.Ja ga vec skoro godinu dana i nemam,i uopste mi ne fali.Sve sto mi treba je na hdd,a i nema ono`brate narezi mi ovo,pa ono...smor,donesi usb,ili hdd,pa si kopiraj,jbg
P.S2 moracu dodati u onu Bax-ovu temu `najgore parce hardvera ever i CD/DVd citaci.Ipak je to parce hardvera koje najvise moze da iznervira.Copy .....99% can`t read...brisi disk(sto ga vise brises,u stvari vise ga ostecujes),moli se Bogu...znoje se dlanovi,opada kosa(pramenovi),vruce ti je,pa naglo zahladi,zmarci,varis cigarete...I na kraju 063xxxxxx`brate imas li...ili https://www.Grrrrrrr
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Zanima me da li se nove igre koje zauzimaju više od jednog DVD-a, mogu snimiti na više diskova, a da ne moram preko winrar-a da dijelim .iso image, pa onda kada hoću da instaliram igru moram to da kopiram na hard disk, raspakujem arhivu, mount-ujem image... :: :: Postoji li program kojim se može napraviti instalacija direktno sa dvd-ova, znači ubacim prvi disk pokrenem instalaciju, pa onda drugi, pa treći... :: Da li postoji način da se to uradi?
Meni se komp bez dvd rezaca pali oko 5 min. A btw imam neki LG DVD RW disk star oko 3-4 godine i brisao sam ga jedno stotinak puta, do sada ni jednom nije omanuo, uvek je procitao ceo disk. A to sto ti rezes na 20+ DVD normalno da nece da ti cita. A plus, probaj neki drugi program sem NERA, on je sranje.
:: Ne postoji univerzalni program za tako nesto.Jedino da modifikujes instaler,kako bi `bacao`fajlove gde i odakle hoces.Naravno treba malo bolje da poznajes materiju :: :: DVD9 disk,ili externi hdd resice te bedaka.A i sta ima lose u tome da pobacas fajlove u komp,pa instalises igru i zatim pobrises inst.fajlove?Ne instalises igru valjda svaki dan,tako da.. :: :: P.S.Ionako ce ubrzo izumreti te zujalice zvane Dvd citaci.Ja ga vec skoro godinu dana i nemam,i uopste mi ne fali.Sve sto mi treba je na hdd,a i nema ono`brate narezi mi ovo,pa ono...smor,donesi usb,ili hdd,pa si kopiraj,jb :: :: P.S2 moracu dodati u onu Bax-ovu temu `najgore parce hardvera ever i CD/DVd citaci.Ipak je to parce hardvera koje najvise moze da iznervira.Copy .....99% can`t read...brisi disk(sto ga vise brises,u stvari vise ga ostecujes),moli se Bogu...znoje se dlanovi,opada kosa(pramenovi),vruce ti je,pa naglo zahladi,zmarci,varis cigarete...I na kraju 063xxxxxx`brate imas li...ili https://www.Grrrrrr :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Zanima me da li se nove igre koje zauzimaju više od jednog DVD-a, mogu snimiti na više diskova, a da ne moram preko winrar-a da dijelim .iso image, pa onda kada hoću da instaliram igru moram to da kopiram na hard disk, raspakujem arhivu, mount-ujem image... :: :: :: :: Postoji li program kojim se može napraviti instalacija direktno sa dvd-ova, znači ubacim prvi disk pokrenem instalaciju, pa onda drugi, pa treći... :: :: Da li postoji način da se to uradi?
Nisam mislio bas bukvalno,naravno da mi nisu svi dvd diskovi osteceni,i sve zavisi od primerka dvd uredjaja.Imam neki pradtari lg combo i dan danas radi ok.Inace uvek sam rezao cd700mb na 32x,a dvd4-8,zavisi od zurbe,ali nikad preko toga.Do sada sam koristio nero 6.6xxx,nisam imao problema sa njim.Kada si pribavim neki DVD rw,ceka me Ashampoo Burning Studio V9.12.Za sada nemam na cemu da ga testiram,ali komentari su odlicni u vezi njega.
Sto se tice butovanja,prvo ga uninstalisi iz device menadzera,trbalo bi da dize sistem kao i sa njim,pa cak i zeru brze.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Meni se komp bez dvd rezaca pali oko 5 min :: A btw imam neki LG DVD RW disk star oko 3-4 godine i brisao sam ga jedno stotinak puta, do sada ni jednom nije omanuo, uvek je procitao ceo disk :: A to sto ti rezes na 20+ DVD normalno da nece da ti cita. A plus, probaj neki drugi program sem NERA, on je sranje :: :: :: Ne postoji univerzalni program za tako nesto.Jedino da modifikujes instaler,kako bi `bacao`fajlove gde i odakle hoces.Naravno treba malo bolje da poznajes materiju :: :: :: :: DVD9 disk,ili externi hdd resice te bedaka.A i sta ima lose u tome da pobacas fajlove u komp,pa instalises igru i zatim pobrises inst.fajlove?Ne instalises igru valjda svaki dan,tako da.. :: :: :: :: P.S.Ionako ce ubrzo izumreti te zujalice zvane Dvd citaci.Ja ga vec skoro godinu dana i nemam,i uopste mi ne fali.Sve sto mi treba je na hdd,a i nema ono`brate narezi mi ovo,pa ono...smor,donesi usb,ili hdd,pa si kopiraj,jb :: :: :: :: P.S2 moracu dodati u onu Bax-ovu temu `najgore parce hardvera ever i CD/DVd citaci.Ipak je to parce hardvera koje najvise moze da iznervira.Copy .....99% can`t read...brisi disk(sto ga vise brises,u stvari vise ga ostecujes),moli se Bogu...znoje se dlanovi,opada kosa(pramenovi),vruce ti je,pa naglo zahladi,zmarci,varis cigarete...I na kraju 063xxxxxx`brate imas li...ili https://www.Grrrrrr :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Zanima me da li se nove igre koje zauzimaju više od jednog DVD-a, mogu snimiti na više diskova, a da ne moram preko winrar-a da dijelim .iso image, pa onda kada hoću da instaliram igru moram to da kopiram na hard disk, raspakujem arhivu, mount-ujem image... :: :: :: :: :: :: Postoji li program kojim se može napraviti instalacija direktno sa dvd-ova, znači ubacim prvi disk pokrenem instalaciju, pa onda drugi, pa treći... :: :: :: Da li postoji način da se to uradi?
Moja greska ovo ide umesto NERO nije za igre da deli na dva dela
:: Al ih stancaju:) :: :: Hvala,sigurno cu ga probati :: :: @dogg43 malo skrenusmo za teme,sorr :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Ashampoo Burning Studio 2010 v9.05(Full Version :: :: :: ::
U principu, moguce je fajl podeliti i pomocu drugih programa ali...
05.10.2009. 23:03
status: user broj poruka: 10999
...kako da pocnes instalisanje ako instalacioni fajl nije kompletan?
Ako se radi samo o tome da ti smeta WinRAR, uzmi neki fajl-menadzer (Total commander) koji je u stanju da podeli fajl, tako da ga dobijes u delovima (part1, part2 itd.) Kada ti zatreba instalacija, kopiras part1, pa onda budes zamolljen da mu das disk sa drugim delom itd. - - - - - - - - - - - za Malog Abnera: nemoj tako, nije trazio 5 karti!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.