Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Creative Sound Blaster 5.1 LIVE
STRANA 1 OD 1
cele1988 Creative Sound Blaster 5.1 LIVE 30.09.2009. 00:28 T20541

status: user
broj poruka: 1424

Dobra vest za vlasnike doticne kartice koji ne zele da je se odreknu ( kao ja na primer )
da radi bez problema na W7 64bit ! sad mozda zvuk nije najbolji ako na XP ali posto koristim pojacalo lalo se namesti !
skinuo sam ga sa driver down! creative sb, audigi, audigi 2 sve ! oko 6.44mb je pack i radi ubija !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 evo link 30.09.2009. 00:32 #144215

http://www.driversdown.com/driverslist/s_26_1.shtml
markopvict el radi na w7 32 bit? 30.09.2009. 00:42 #144220

broj poruka: 4515
koristi neko?
- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 30.09.2009. 00:53 #144225

broj poruka: 12057

Jel probao neko KX drivere u Sedmici ?
http://kxproject.lugosoft.com/

mkukic ... 30.09.2009. 01:08 #144230

broj poruka: 2591
Imam Creative SB X-Fi Xtreme Audio zvucnu karticu i na XP-u radi odlicno, ali u Win 7 mi se desava da pesmu u toku pustanja jednostavno smanjuje i pojacava... Stelovao sam ona podesavanja na najrazlicitije nacine ali bezuspesno... Morace dobro da porade na driverima za `Sedmicu`! Sve u svemu, za ovih devet mesici koriscenja dual boot resenja (XP Pro x64 SP2 i Win 7 x64) stice se utisak da je jos uvek rano da se `Sedmica` koristi kao jedini sistem...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

cele1988 ..... 30.09.2009. 01:12 #144233

jesu kx

samo kad se instalira nema zvuk vec treba da se odredi sound 4/5 acitv umesto 6/7 i radi odlicno *ko koristi asmo 1 izlaz iz karice tj audio out bez 5.1
Equinoxe Re: ..... 30.09.2009. 01:21 #144236

broj poruka: 12057

Šta misliš ti da sam ja od oključe ?

@mkukic
To ti se dešava sa svežim drajverima ? A u drugoj mašini ? Baš je grmelin.....

::
:: jesu k
:: samo kad se instalira nema zvuk vec treba da se odredi sound 4/5 acitv umesto 6/7 i radi odlicno *ko koristi asmo 1 izlaz iz karice tj audio out bez 5.1
mkukic Re: Re: ..... 30.09.2009. 01:43 #144243

broj poruka: 2591
Da, driveri su najnoviji na oba sistema... Rekao sam ranije da se bavim muzikom i da sad pocinjem polako i njenom obradom, ali izgleda, za te potrebe cu morati da koristim XP jer u Win 7 driveri za zvucnu ne valjaju nista.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Šta misliš ti da sam ja od oključe
:: @mkuki
:: To ti se dešava sa svežim drajverima ? A u drugoj mašini ? Baš je grmelin....
:: ::
:: :: jesu k
:: :: samo kad se instalira nema zvuk vec treba da se odredi sound 4/5 acitv umesto 6/7 i radi odlicno *ko koristi asmo 1 izlaz iz karice tj audio out bez 5.1
tortojed Re: ... Dual boot system - XP32/Win7_64 - 30.09.2009. 02:10 #144253

broj poruka: 10999
Apsolutno se slazem: bice kao i sa Vi$tom - tamo negde na prolece 2010, MOZDA ce moci Win7 da bude jedini OS na mome PC-ju. Do tada samo zlatna rezerva. Narocito ako nove 3D igre ne budu insistirale na DX11 (ili DX10), nego budu upotrebljive i sa DX9.

:: ... Morace dobro da porade na driverima za `Sedmicu`! Sve u svemu, za ovih devet mesici koriscenja dual boot resenja (XP Pro x64 SP2 i Win 7 x64) stice se utisak da je jos uvek rano da se `Sedmica` koristi kao jedini sistem..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs