Imam software koji je velicine oko 5,5Gb. Taj file je u ISO formatu i kada mountujem daemonom krene autorun i to je OK. E, sada, kako da taj ISO file narezem na 2 DVD-a (4,7Gb) a da mi zadrzi autorun funkciju i trazi drugi disk posle prvog? Ne zelim da radim obican split file-a, pa da rezem na DVD-e, jer bih posle opet morao da ih kombinujem na nekom hardu, pa da zapocnem instalaciju... Znaci, zelim da radim instalaciju direktno sa DVD-a. Hvala
Narezi na Dual Layer DVD i resen problem... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne znam da li postoji neki program za tako nesto. Moze se to odraditi `rucno`,ali sve zavisi od samog instalera.
Recimo na jedan disk narezes sve osim data,ili samo jedan deo,a na drugi data folder sa drugim delom fajlova.
Napominjem da ovakav nacin zavisi od samog instalera i da li ce prilikom vadjenja diska nastaviti instalaciju,ili jos bolje ponuditi browse kako bi ga naveo na ostatak trazenih fajlova,sto i ne mora,ako si ih narezao kao na prvom disku,odnosno u identicnom nazivu foldera/podfoldera...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam software koji je velicine oko 5,5Gb. Taj file je u ISO formatu i kada mountujem daemonom krene autorun i to je OK. E, sada, kako da taj ISO file narezem na 2 DVD-a (4,7Gb) a da mi zadrzi autorun funkciju i trazi drugi disk posle prvog? Ne zelim da radim obican split file-a, pa da rezem na DVD-e, jer bih posle opet morao da ih kombinujem na nekom hardu, pa da zapocnem instalaciju... Znaci, zelim da radim instalaciju direktno sa DVD-a. Hval ::
@Gilopile ne bi tako funkcionisalo. Mora da se za drugi disk pravi autorun.ini da bi se autorun inicijalizovao, odnosno da bi drugi disk nastavio instalaciju. Bax je lep primer dao i objasnio. Jednostavno od software do softwarea zavisi kako se moze podeliti na vise diskova. @kidemaster probaj da pronadjes preko googlea za taj `software` (igru) kako se deli. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
ili se jednostavno zapitaj da li ce internet biti puniji takvih stvari i da li ce nam veze biti brze... i da li ima smisla time se sada baviti...ali dobro na tebi je...
do pre godinu dana sam rezao diskove svega i svacega...kao da ce net nestati za par godina pa bolje da se ja snabdem, a sada,kada je sve duplo brze mi se to i ne isplati... za 3 godine ce mi vise vremena trebati da narezem dvd nego da skinem neki file od 5 giga :))
ili uradi ono sto je bax napis`o,sto je i odgovor na tvoje pitanje :)
Ako imas WinRar, obelezis sve fajlove u tom direktorijumu, klikni desno dugme, klikni na opciju `Add to Archive`. Kada se otvori WinRar, u compression method stavi `Store`, a pod Split to volume bytes ukucaj 40000000 i klikni OK. ISO ce biti podeljen na brdo Rar fajlova, pokupis koliko ti treba u Nero za prvi disk, a ostatak ti ide na drugi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.