koji plejer za pushtanje divx-a i mkv fajlova se koristi za windows 7
STRANA 1 OD 1
milanml
koji plejer za pushtanje divx-a i mkv fajlova se koristi za windows 7
18.09.2009. 22:58
T20215
status: user broj poruka: 158
dosada sam koristio bs player koji super radi na sp3 ali slika je svetla mutna i slaba boja na windows 7 na LCD televizoru se pojavljuju horiznotalne prugice shto se ne deshava na sp3 dakle koji program za pushtanje mkv i divx fajlova se koristi za windows 7 i daje dobru sliku (bez prugica na LCD-u. po mogucnosti)
zanemari ovo poslednje pitanje nego ja sam skinuo poslednju verziju klite codec packa i isto mi na LCD-u pokazuje horizontalne prugice koje se krecu vertikalno i imam verziju media player classic-a koji ide uz k-lite
Ti imaš ili neke probleme sa grafičkom / RAMom ili su ti kodeci u nekom haosu.
:: zanemari ovo poslednje pitanje nego ja sam skinuo poslednju verziju klite codec packa i isto mi na LCD-u pokazuje horizontalne prugice koje se krecu vertikalno i imam verziju media player classic-a koji ide uz k-lit :: ::
kazem da mi sve lepo radi na sp3 bs player na sp3 daje fantasticnu sliku dok se na windows 7 zajebavam pa samo prshti i imam Nvidia graficku i ne mislim da je to problem opet kazem radi sve lepo na sp3 i ja mislim da je verovatno u kodecima stvar ali nemam uspeha skinuo sam poslednju verziju k-lite codec packa ista stvar izludjuje me
instaliraj i ne brini, samo podesi prevod. ako hoces da ti ucitava prevod mora da ti se poklapaju naziv filma sa nazivom prevoda. Slika je odlicna
RESISTANCE IS FUTILE
:: dosada sam koristio bs player koji super radi na sp3 ali slika je svetla mutna i slaba boja na windows 7 na LCD televizoru se pojavljuju horiznotalne prugice shto se ne deshava na sp :: dakle koji program za pushtanje mkv i divx fajlova se koristi za windows 7 i daje dobru sliku (bez prugica na LCD-u. po mogucnosti)
kao prvo nema veze sa mozgom da je problem u kablovskoj (probao sam)ali stvarno... nego evo sad cu da isntaliram ovaj MEGA codec pack ja sam probao onaj obican ali ovaj mega nisam imali razlike a shto se tice slike na km player-u neshto mi se ne doima
KM Player Professional poslednju verziju skini , on i MV2 player su najbolji mada u Win7 oce da zeza MV2 nece da pusta neke HD filmove zbod kodeka.. a sa KM pusta sve i preporucujem ti ga jel proveren!
Mislis CRT? Zato sto su TFT monitori sa LCD panelom, tako da ti to dodje na isto. Sto se tice problema, ako vec radi na xpsp3, onda je do kodeka. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.