Kad sam zapakivao jedan file ukucao sam pass, ali sam izgleda pogresio pri kucanju i sad ne mogu da otpakujem datoteku. Ima li resenja da provalim sta sam ukucao? _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
nazalost nije, to sam prvo probao. Skinuo sam neki program rar password recovery i pokusavam sad sa njim. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: Da ti nije slucajno bio ukljucen CAPS LOCK :: :: :: ::
Ima programa koji razbijaju sifre medodom probe i zamene karaktera po razlicitim kriterijumima ali je metoda previse spora cak i sa danasnjim procesorima. Brzina zavisi od broja karaktera koje sadrzi sifra kao i da li su upotrebljavani brojevi. Ako znas neki deo (koji kucas standardno), probaj da zadas par karaktera za koje si siguran da su sadrzani ukoliko si samo permutovao slova a nisi siguran koja. Sto je vise poznatih parametara vreme ce biti krace. Programi naravno rade i u pzadini pa ako ti nije hitno spremi se na cekanje. Navodno razbijanje sifre je garantovano ali je pitanje vremena, ja nisam nikad ozbiljnije testirao neki od tih programa. Mislim da se zove Rar Pass Recovery ili tako nesto.
pokrenuo sam ga i ukucao sifru koju sam mislio da sa, kucao :) kao pocetnu. Nazalost pass ima 19 karaktera. Ima da traje vecnost... _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
@banep: Izvini, čisto me zanima- dal` piše koliko kombinacija obrne u sekundi. Po mojoj kalkulaciji, ako ih uradi 100000/sec, neće ih prevrteti sve pre kraja svemira (3.6e22 godina će mu trebati).
Dragi prijatelju, sto je mnogo - mnogo je, 19 znakova!
15.09.2009. 22:26
status: user broj poruka: 10999
Pa hajde, reci nam, zasto? Koji su te razlozi naterali da kucas toliko znakova? Ako nista drugo, to je dosadno (zapakivati, kucatii pass, otpakivati, kucati pass...).
To su linkovi koji su postavljeni na rapid share. Pass je ime foruma. Znam da 19 karaktera mnogo i da brut force moze da radi i posle nove godine i da ne pronadje sifru. Pustio sam ga da radi do ujutru i otisao na posao (odakle sad pisem). Ako en uradi nista do ujutru pobrisacu te fajlove i uploadovati nove. Pokusao sam da provalim pass zbog ljudi koji su vec skinuli. Jbg usrao sam stvar. Obicno ispisem pass u notepadu i samo copy/paste bas zbog tih stvari. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.