Ne mogu da pronadjem jos jednu temu o dosta free aplikacija.Mislim da je postavio @Rasha44,ili @Batacele,nisam siguran.Nadam se da ce da priskoce u pomoc:))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pozdrav svima :: :: Da li neko ima ili zna link za preporucenu listu softvera po oblastima :: Makar spisak svih namena ako nista drugo :: :: Hvala unapred ::
Sastavim spisak svih namena koje postoje, odbacim one koje mi netrebaju, od preostalih izaberem po jedan program koji mi odgovara i to zapakujem na DVD ili nlite-jem ili ... Sustina je da mogu brzo i lako da imam funkcionalan sistem na bilo kom racunaru.
AVS Video Converter ConvertXtoDVD Easy Real Media Tools X To RMVB DBPoweramp Music Converter ImTOO WMA MP3 Converter Magic Video Converter Mkv To Avi Converter + Mkv codecs OJOsoft Total Video Converter One Click Ringtone Converter Replay Converter Total video converter Universal Document Converter Xilisoft AVI To DVD Converter Xilisoft Ultimate Converter
Graphics: ========================
Adobe After Effects CS4 Adobe Fireworks CS4 Adobe Flash CS4 Adobe Illustrator CS4 Adobe Photoshop CS4 Extended Ashampoo Magical Snap Ashampoo Photo Commander Ashampoo Photo Optimizer Axialis Icon Workshop Professional AutoDesk Maya Blumentals Easy Button and Menu Maker Pro Hypercam MiniCapture Signature Creator Photo To Color Sketch Picture To Icon Photo Sketch Maker WinWatermark YSIWYG Web Builder 1000 Brushes
Nekad je PC magazin imao svoju referentnu listu najboljih programa po oblastima. Domace izdanje je ukinuto, pa potrazi americko ako ga nadjes. A mozes potraziti i na njihovom sajtu: pcmag.com
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.