Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
subtitle za hd i br rip diskove nece da radi...
STRANA 1 OD 1
Spike subtitle za hd i br rip diskove nece da radi... 12.09.2009. 03:39 T20040

status: user
broj poruka: 223
zna li neko kako da vilmovima koji su hd, odnosno br rip, ekstenzija .mkv namestim subtitle, na svim normalnim (dvdrip) filmovima radi, ali na ovim nece da mi radi iako imam prevod za njih, ideticnog su naziva kao i fajl za film, ekstenzija je normalna .srt, ali media player, powerdvd, bs player, nijedan do sada nije uspeo da mi ucita prevod. Zna li ko resenje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Witcher Re: 12.09.2009. 04:30 #139366

broj poruka: 491
Probaj iz BS Player-a ručno da ga uputiš na prevod, trebalo bi da će da radi.

Spike Re: 12.09.2009. 04:44 #139367

broj poruka: 223
Nece ni sliku da pokaze BS player, kamoli prevod, u njemu imam samo zvuk...
banep RE 12.09.2009. 06:36 #139369

broj poruka: 537
Probaj GOM player, ne bi trebalo da imas problema. I VLC bi trebalo da radi.

-ShonE- re 12.09.2009. 09:05 #139377

broj poruka: 3529
Najlakse ti je da lepo instaliras K-Lite paket kodeka(naravno prvo obrisi sve prethodne kodeke), uz njega dobijas i MediPlayerClassic Homecinema i pustaces bez problema HD. Odlican kodek kao dodatak za HD filmice ti je(ako imas Nvidiu za kartu) CoreAVC-sve preporuke, vrhunska slika i malo opterecenje samog cpu-a.

Inace i KM Player je takodje vrlo dobar, pusta sve bez ikakvih problema.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antilohije verovatno nemas kodeke 12.09.2009. 14:39 #139423

broj poruka: 688
instaliraj CCCP ili K-lite kodek paket unutar cega je vobsub koji ti omogucava gledanje titlova. Ako su titlovi softkodirani u mkv podesi titl koji zelis iz playera (npr.za Media Player Classic Homecinema =>navigate/subtitle). Ako neces da instaliras kodeke koristi player koji ih vec ima u sebi kao sto je VLC...

NikolaVA re 12.09.2009. 16:46 #139441

broj poruka: 33
proveri da li je prevod bash .srt ili da nije .sub pa mozda brlja sa tim, obrati paznju da li ti ime filma tj prevoda ssadrzi nasa slova čćšđž, i meni se desilo da nije povlacio prevod jer je ime bilo oko 20 slova nesto se bio zbunio, probaj das ime film.mkv i film.srt, ja doduse koristim clasicni mv2player.

i tako ti je to :)

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bojke1 subtitle za hd i br rip diskove nece da radi... 12.09.2009. 17:26 #139452

broj poruka: 479

Evo ja imam problem ali samo sa jednim filmom.U pitanju je film the patriot iz 2000 godine sa mel gibsonom u glavnoj ulozi.Inace film je skinut sa nekog ruskog torenta i ima u sebi audio na ruskom i engleskom.Velicina filma je 14,3 giga i to je 1080 p ali jos pise da je THEATRICAL CUT verzija.Znaci probao sam jedno deset prevoda i nijedan ne moze da se usteluje.Probao i sa programom subtitle workshop ali ne pomaze.Neki put samo uspem da mu podesim prevod na pocetku nekih par minuta i onda opet ne radi kako treba.Ima li neko neki savet da mi da kako da resim ovaj problem?Inace probao sam i sa km playerom i sa home media cinema playerom i isti je slucaj.Svi ostali filmovi rade odlicno sto se tice prevoda.Jedino ovaj zeza pretpostavljam zato sto je theatrical cut.Inace je mkv file.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs