jel naisao mozda neko na verziju koja radi na WXPx64, ja sam pokusao da instaliram klasicnu v.1.6, pa da kopiram neki .dll fajl, za koji su rekli sa nekih foruma, ali ne radi..
ja sam uspeo jedan prekompajliran da instaliram i radio je u fullu skroz na XP x64,dok mi sada svaki CS na Win7ici freezuje prilikom ucitavanja bilo kakve mape :(
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Sad da ga j***s nznam odakle sam to skinuo,uglavnom on je u sebi umesto originalnog hl.exe-a imao neki modifikovani koji mozes da skines sa ove adrese: http://www.depositfiles.com/en/files/7165571
Meni je radio bez skori ikakvih problema,tako da se nadam da ce i tebi :)
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
na Counter-Strike Source v18 (non steam) DigitalZone, Playable On-line, radi bez problema na XP x64, otvara mi oko 400 servera, iskreno da ti kazem malo sam isprobao, nisam bas neki pasionirani igrac... Instalacioni fajl tezak je oko giga. Ima na warez-bb.org, samo trazi oznaku digitalzone
Ja na win 7 x64 igram 1.6 saV21 patchom. Pokreneš ga prvi put sa troubleshoot compatibility i saćuvaš setovanja za winxp sp2 i voziš. CS mije onaj na kom imaš opciju ruskog i engleskog jezika.
Ovo cu da pokusam na Win7 :) @im: za CD imas reg fajl koji skines sa neta da bi mogao da igras kanter na serverima sa protokolom 48 (tj Non-steam),izguglaj malo pa ako ne nadjes cimni mene i ja cu uploadovati svoj .)
:: Ja na win 7 x64 igram 1.6 saV21 patchom. Pokreneš ga prvi put sa troubleshoot compatibility i saćuvaš setovanja za winxp sp2 i voziš. CS mije onaj na kom imaš opciju ruskog i engleskog jezika :: :: support normalit :: MOJ DNK je bolji od tvog!! :: ::
evo kako sam uspeo da ga nateram da radi, problem je bio stariji patch:
1. instalacija `CS1_6 full v7.exe` regularnog CS-a. 2. instalacija `Counter Strike 1.6 Non Steam, Cumulative Patch V23.exe`, ja sam imao V21 koji nije radio. to je sve, ne treba nikakvih dodatnih patch-eva, ne treba protocol patch, radi savrseno.
nadji na netu verziju patcha 3.2. Meni prvo kad sam instalirao na x64 nije htelo da radi, cak sam i ovde na berzi postavljao to pitanje, probaj ovaj patch, meni radi OK sa njim
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.