Počeo sam opet da prevodim za TV, ali ne za RTS, već za jedan kablovski kanal. Moram priznati da mi prija da opet radim. Dosta sam ladio jaja, što mi je mnooogo prijalo
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Hvala Rašo :: :: P.S :: Šta ima, čuješ švrljaš , titluješ neke emisije....Ivan H. mi je preneo tvoje pozdrave :: ::
Logično, sve si pare dao na komp i pojačalo... :-)
:: Počeo sam opet da prevodim za TV, ali ne za RTS, već za jedan kablovski kanal :: Moram priznati da mi prija da opet radim. Dosta sam ladio jaja, što mi je mnooogo prijalo :: :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Hvala Rašo :: :: :: :: P.S :: :: Šta ima, čuješ švrljaš , titluješ neke emisije....Ivan H. mi je preneo tvoje pozdrave :: :: :: ::
Ne baš sve, ali tu negde U svakom slučaju, pare nisu na odmet. A o hardveru neću da razmišljam bar dve godine. BTW, pojačalo je staro 25 godina. Kad mi stigne prvi honorar, moraće na remont
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Logično, sve si pare dao na komp i pojačalo... :- :: :: :: Počeo sam opet da prevodim za TV, ali ne za RTS, već za jedan kablovski kanal :: :: Moram priznati da mi prija da opet radim. Dosta sam ladio jaja, što mi je mnooogo prijalo :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala Rašo :: :: :: :: :: :: P.S :: :: :: Šta ima, čuješ švrljaš , titluješ neke emisije....Ivan H. mi je preneo tvoje pozdrave :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.