Nije reč ni o kakvom bagovanju, nego o suvišnim delovima prozora, pa ko voli nek izvoli. Ja ionako ne koristim messenger nego Pidgin, the universal chat client, koji te loguje na MSN, Gtalk i +++++....u isto vreme. Od MSN sam odustao odavno.
Maj men :) Furam pidgeon vetj god ipo dana i ni sekunde se nisam pokajao,odjednom se mozes ulogovoti na vise accova,na razlicite servise itd itd... Jedina po meni mana je spor transfer rate preko MSN,jer svaki fajl koi ti neko salje mora da prodje preko MSN servera...
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
:: :: Nije reč ni o kakvom bagovanju, nego o suvišnim delovima prozora, pa ko voli nek izvoli :: Ja ionako ne koristim messenger nego Pidgin, the universal chat client, koji te loguje na MSN, Gtalk i +++++....u isto vreme. Od MSN sam odustao odavno :: :: http://www.pidgin.im :: :: :: ja se i dalje drzim stare dobre verzije 8.1 koji ne trazi nista, ne baguje, ne instalira gluposti, i po meni i lepse izgleda...
ok, nego kazem samo, generalno, da ta verzija nema nikakvih gluposti, tipa iskakanje prozora, reklame itd...a usput i ne baguje kao noviji msn messenger-i, od v.8 pa na dalje.
ja ovaj koristim vec 3godine i nisam bas primetio da je djubre, dal samo meni rade stvari, a ostalima ne, ne znam, ali mislim da je tu ipak ukus u pitanju...a o ukusu nema diskusije, a i nije neka bitna stvar oko koje treba diskutovati.. pidgin je ok..
MSN je najjača, najbolja, najstabilnija aplikacija koju je M$ ikad napravio. Sve ide preko sjajnon hotmail servisa. Nema problema i pucanja fajlova pri slanju, nikad ne izbacuje greške tipa 0x0007285, sjajno radi preko proxy-a (naročito sa šifrom), smajlići nikad ne nestaju samo od sebe, i ne menjaju raspored, beckup je fantastičan....mislim nemam reči...The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.
Ja samo znam da sam na prethodnoj Visti radio repair Messengera 9 na svakih 15 dana, jednostavno nije hteo sign in, repair je resavao to :), otkad sam obalio sistem sad sve lepo radi :).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.