Izasla je nova verzija (0.8323).Kako su naveli,ispravili su gomilu bagova iz verzije 0.7. Trenutno je nisu postavili na download,ali ce sigurno uskoro.Ko vec ima JDownloader njemu ce se sam apdejtovati na novu verziju.
Ja nisam ni rekao da sam ja naisao.Vec kako su oni naveli ispravili su veliki broj bagova iz 0.7 verzije,sto mozes videti u `change log-u`.I meni je verzija 0.7 radila prilicno dobro. ___________________________________________
Nije mi pravila probleme ni ``stara`` verzija, mada je nisam ni 3 puta uključio, al` pošto su se skinula 174 dodatka, pretpostavljam da je nešto stvarno i doštelovano.
:: Gile,koja si smena u skoli :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Evo ja sam updatovao na 0.8 i dodato je dugme stop after current downloads :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Druga sto :: :: Pozdrav :: :: :: :: Gile,koja si smena u skoli :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Evo ja sam updatovao na 0.8 i dodato je dugme stop after current downloads :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hmmm, moj se apdejtovao na 0.7.569 danas i odbija da apdejtuje jos neka 2 fajla a inace radi bez problema. Sa sajta sam skinuo taj 0.8.324 i isti odbija da se upali.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.