Meni kad u Operi 9.64 Build 10487 kliknem na update izbaci poruku da koristim najnoviju verziju programa.
Ista stvar je i u 10.00 Build 1733.
Tako da stvarno ne znam o cemu se ovde zbori...
Dopuna: Skroz sam se skenjao uradio sam upgrade umesto separate instalaciju. I moram da primetim ovo nije obicna ovo je turbo verzija, kako li ce se tek ona OC-ovati.
Opera Software today unveiled the final version of Opera 10. In a world of ordinary Web browsers, Opera 10 stands out from the crowd with innovative new features wrapped in an elegant, fresh interface. Opera 10 is absolutely free, comes in 43 languages, and works on Windows, Mac and Linux platforms. You can download the world’s most innovative browser from http://www.opera.com/.
Independence is a state of mind
:: :: A gde to piše FINA :: :: To je opera 10 build 1733 turbo
Ja sam sad sa njihovog sajta skinuo Operu 10 i dobio sam Englesku verziju, što mi odgovara. Ionako nikad ne instaliram International. Ime fajla je Opera_1000_en_Setup.exe. Još je nisam instalirao. Uradiću to popodne, kad se vratim kući.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
... mene izgleda smatraju za idiota, ništa me i ne pita nego se sama instalira.... idiot friendly.... tako ostadoh iznenadjen i uvredjen sa takvim ponašanjem i čudom se čudim o kakavim vestima i akcijama vi pričate.
... nakon svake nove verzije vodećih nezavisnih browsera (firefox, opera, ne znam za chrome... safari? ne znam ni za zverinjak...) pojaviće se odmah pre ili neposredno nakon upgrade-a, i nova verzija adobe flash-a, nova verzija java-e... i, onda Jovo-nanovo. Žiivi bili pa videli, ali, meni se Adobe već popeo gde ne treba jer non-stop potvrđuje moje paranoične tvrdnje o zaveri.
operin sajt...katastrofa Ja sad pokusavam da skinem i nikako da dodjem da krene download, vraca me nazad, prebacuje, uzas. Izgleda da je u toku masovni download _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: operin sajt...katastrofa Ja sad pokusavam da skinem i nikako da dodjem da krene download, vraca me nazad, prebacuje, uzas. Izgleda da je u toku masovni download :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: ::
ja je skinuo (iz petog pokusaja) i instalirao. i sta sad ta opera 10 moze sto nije mogla opera 9 ili bilo koji drugi browser? I sta mu znaci ono turbo? Oni je najavljivase kao revoluciju u internet svetu, meni izgleda isto ko i sve ostalo. Mozda nisam pronikao u sustinu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.