Pozdra, imam jedno kratko pitanje.Imam xp a probao bih win7 ,pa da li ima svrhe oko toga se zezati i da li cu dobiti nekakav napredak u radu.Koristim kom za max ,after itd...I jos sam primetio da ima raznih verzija win7 pa koja je kao ok. Hvala.
Ja sam nedavno presao na Win 7 ultimate i prezadovoljan sam iskreno,nisam imao nikakvih problema,sve drajvere sam instalira,po mini je brzo od xp i viste...moje subjektino misljenje. :)
Windows 7 Ultimate imam ga i dobro sve radi stvarno i igrice i sve ali cini mi se da malo zeza nesto firefox na njemu jer nesto cas oce da mi ucita facebook cas nece , i mozda za jos jedan do 2 sajta a mislim da malo jebe firefix i recimo kada ugasim firefox i posle opet ocu da upalim on mi kaze da vec radi firefox i ne moze dva puta da se upali ! LOLLL
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.