Ovako imam seriju na kompu, e sad hocu da je narezem na dvd(ove) da bih mogao da gledam na dvd playeru, jel moze data disc da prodje ili ne. Unapred zahvalan!
Jedino tako i moze,ako ima podrsku za Divx(a jako je tesko sada naci neki koji nema)naj sigurnija varijanta ti je da prevodi budu u SRT formatu,da bude kratak naslov,da bude indentican naslov epizode i prevoda za nju(pod tim mislim bez ikakvih simbola,tacaka,zareza)i obrati paznju da i velika i mala slova budu ista.Medjutim ako ima SkyVision player mozes slobodno i kineska slova da stavis uz TXT prevod.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Slazem se sa @Ishmerish-om da najverovatnije ima podrsku za divx,a ako nema onda mu kupi jedan,jer se ne isplati konvertovati seriju.Trbace ti 50DVD diskova,a za te pare kupis player.Samo sto bih dodao da pored .srt snimis i .sub.Konvertuj taj sto vec imas.Tako ces biti siguran da ce otvoriti prevod,jer neki ne prepoznaju .srt i obrnuto.Snimis ih na data DVD i sva tri fajla moraju biti istih naziva.Ne moras serije stavljati u zasebne foldere,radi lakseg pustanja.Napr:
Serija1.avi serija1.srt serija1.sub
serija2.avi itd.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ovako imam seriju na kompu, e sad hocu da je narezem na dvd(ove) da bih mogao da gledam na dvd playeru, jel moze data disc da prodje ili ne. Unapred zahvalan :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.