Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kako da ?
STRANA 1 OD 1
gile23 Kako da ? 27.08.2009. 23:20 T19663

status: user
broj poruka: 9121
Ovako imam seriju na kompu, e sad hocu da je narezem na dvd(ove) da bih mogao da gledam na dvd playeru, jel moze data disc da prodje ili ne. Unapred zahvalan!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 27.08.2009. 23:28 #135752

broj poruka: 12057

Čist DVD player bez DivX podrške ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.08.2009. 23:35 #135757

Rezem burazeru kao poklon za rodjendan, daj za oba slucaja sta da radim. Unapred zahvalan!

PS: 100% sam bio siguran da ces ti da mi prvi odgovoris xd :)!

Pozdrav!

Ishmerish ... 27.08.2009. 23:43 #135760

broj poruka: 7285
Jedino tako i moze,ako ima podrsku za Divx(a jako je tesko sada naci neki koji nema)naj sigurnija varijanta ti je da prevodi budu u SRT formatu,da bude kratak naslov,da bude indentican naslov epizode i prevoda za nju(pod tim mislim bez ikakvih simbola,tacaka,zareza)i obrati paznju da i velika i mala slova budu ista.Medjutim ako ima SkyVision player mozes slobodno i kineska slova da stavis uz TXT prevod.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

gilopile Re: Kako da ? 28.08.2009. 03:44 #135793

broj poruka: 9459
Slazem se sa @Ishmerish-om da najverovatnije ima podrsku za divx,a ako nema onda mu kupi jedan,jer se ne isplati konvertovati seriju.Trbace ti 50DVD diskova,a za te pare kupis player.Samo sto bih dodao da pored .srt snimis i .sub.Konvertuj taj sto vec imas.Tako ces biti siguran da ce otvoriti prevod,jer neki ne prepoznaju .srt i obrnuto.Snimis ih na data DVD i sva tri fajla moraju biti istih naziva.Ne moras serije stavljati u zasebne foldere,radi lakseg pustanja.Napr:

Serija1.avi
serija1.srt
serija1.sub

serija2.avi itd.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Ovako imam seriju na kompu, e sad hocu da je narezem na dvd(ove) da bih mogao da gledam na dvd playeru, jel moze data disc da prodje ili ne. Unapred zahvalan
::
:: Pozdrav!
gile23 ... 28.08.2009. 08:41 #135801

Znaci samo lupim data disc i to je to, hvala :), a za seriju ne treba prevod (domaca serija) :).

Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs