Na XP SP2 64bit mi se izgubila opcija: Set as desktop background, kad se klikne desnim klikom na sliku da bi bila pozadina na desktopu. Gde se i kako izgubila ta opcija i kako da je vratim ?
ok,nisu virusi kazes...a sta ako Avira ne moze da detektuje virus koji tebi pravi probleme...Ne moze ni jedan antivirus da detektuje BAS SVAKI virus na svetu!!! Probaj skenirati sa NOD32 antivirusom,i sa programom UnHackMe!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: Ali sam radi reda skenirao sistem sa avirom i melverbytsom i potvrdio...
sta ce ti to?stavljaj pozadinu preko ACD-a ili standardno desni klik>properties>desktop>browse. mislim da to moze da se vrati u regedit-u ali ne znam tacno kako
:: :: Na XP SP2 64bit mi se izgubila opcija: Set as desktop background, kad se klikne desnim klikom na sliku da bi bila pozadina na desktopu. Gde se i kako izgubila ta opcija i kako da je vratim ?
Pre je George Bush nego virus. Promenio ti se context menu. Najčešće, neki od programa za custom-izaciju windowsa, razni `registry xxxx-eri` i, većina programa koji se na bilo koji način bave grafikom ili prikazom iste, menjaju registar. O tweak-erima registra ili windowsa, da ne pričam... ACD, ali i ostali, nameću se u kontekstni meni da bi se pojavljivali na desni klik i menjaju windows registar - mada često pitaju `oš to ili ne?, ali uzalud jer većina ne zna prvi puta šta ih pitaju i jednostavno odrade ovo iz mog potpisa.... Šta god bilo, kad reinstaliraš windows, tj. kad se budeš ženio, to će proći. Ako se ne setiš nečega ili dobiješ ideju na osnovu ovoga što sam ti rekao gore...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.