Sinoc sam skinuo 0.735 i u odnosu na prethodni 0.6xx zabada. Konkretno upravo se zabo i ni tamo ni ovamo, skinuo film do nekih 627mb i djokson. Nikako ne raditi upgrade nego poseban down, nisam bas ocekivao da zabode odmah...
Interfejs je malo prijatniji od prethodnog, cak mnogo intuitivniji ali malo bledunjav nisam bas istrazivao da li ima neki skin sa vecim kontrastom izmedju teksta i pozadine.
Od mene ova verzija dobija - i + !!! S tim sto je minus nesto malo veci, nadam se da uz jos par popravki koda za koji dan nece zabadati.
Ništa astronomski, ali mi se maksimalna brzina daunloada povećala sa 104 na 106kB/s. Za sada sam skinuo samo jedan film, i nije bilo nikakvih problema. Da li će ih biti, videćemo.
Probao sam neku od prethodnih verzija i nije radila kako treba odma sam ga uninstalirao i ne pada mi na pamet da ga ponovo instaliram
:: :: AJ polako. Teško sranje ?!? :: :: Program je genijalan, za funkcionalne i grafičke dorade ima mesta, ali su upotrebljivost, logika, i ideja fantastični :: :: :: Onu stva :: :: :: :: Mislim da je program teshko sran*e
Pa starije verzije su znale da zabadaju ponekad...Probaj ovu novu verziju programa...Meni super radi,a program je inace stvarno vrh...
Independence is a state of mind
:: Probao sam neku od prethodnih verzija i nije radila kako treba odma sam ga uninstalirao i ne pada mi na pamet da ga ponovo instalira :: :: :: :: :: AJ polako. Teško sranje ?!? :: :: :: :: Program je genijalan, za funkcionalne i grafičke dorade ima mesta, ali su upotrebljivost, logika, i ideja fantastični :: :: :: :: :: Onu stva :: :: :: :: :: :: Mislim da je program teshko sran*e
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.