Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
DirectX
STRANA 1 OD 1
Sub-Z DirectX 16.08.2009. 00:59 T19398

status: user
broj poruka: 1621
Pre nekog vremena sam pokusao da instaliram dx 9.0c(Radeon 9000 na XP Pro). Izbrisao sam 9.0b, cini mi se, sa Dx Removerom i tad krece za***ancija....Posle brojnih pokusaja(nisam heo da reinstaliram Win jer imam milion aplikacija koje ne bih da instaliram opet-a i cekam da komp izdahne posle 7 god, dosta mu je) jedino sam uspeo da nateram 7.0 verziju da radi. Problem je sto ono malo igara koje sam mogao da odigram s vremena na vreme(GTA SA i MechW 4, npr)-ne rade...Evo upravo sam instalirao 8.1 pa 9.0c bez problema...ali DX Diag kaze-7.0...Jel ima neko neku ideju? Unapred hvala!
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re 16.08.2009. 01:15 #133448

broj poruka: 7285
Trazi na netu(forumima) najbolji moguci DX Cleaner,mada ne verujem da ce ti to ista pomoci,napravio si cuda u Reg-u.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

midzo85 re Dx 16.08.2009. 01:19 #133449

broj poruka: 189
smrdi mi na WINxp sp1
uvek instaliram novi Dx preko starog i taj remover mi nije trebao
http://filehippo.com/download_directx/
darkoc78 re: 16.08.2009. 09:56 #133459

broj poruka: 467
Sto si uopste i skidao b kad je dovoljno da samo preko njega instaliras c.
Sub-Z Skinuo sam c jer... 16.08.2009. 15:26 #133505

broj poruka: 1621
je prijavljivao error pri instalaciji...Win je SP 2...Nista, moracu novi Win...ionako je komp spor do bola...
Fiat iustitia, et pereat mundus

tortojed Ne moras da brises Win a jos manje da formatiras particiju. 16.08.2009. 21:06 #133557

broj poruka: 10999

Idi na reinstalaciju i odaberi oporavak. Kada te inst. wizzard bude pitao da li da novi sistem smesti u postojeci folder (C:/windows ...) odgovori potrvrdno. Vecina (ako ne svi) prethodno instalisanih programa ce raditi bez problema.
Ishmerish Kakva 16.08.2009. 22:38 #133570

broj poruka: 7285
crna reinstalacija?Akronis Director suite(Hiren 9.8)format particije i sve novo.Uz defragmentation
radnog diska.Samo ovo ti donosi uredan sistem.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs