Ja sam već obavio transfer....ide mi na nerve tromost Firefoxa kako cache i history krene da se pumpa. Posebno ako imaš gomilu ekstenzija. Pali se 15 dana k`o Nikola Tesla..gasi..još duže.....posetiću je ponovo u verziji 4. Možda, jer kako Opera ubrzava, možda me neće ni zanimati. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ja sam već obavio transfer....ide mi na nerve tromost Firefoxa kako cache i history krene da se pumpa. Posebno ako imaš gomilu ekstenzija. Pali se 15 dana k`o Nikola Tesla..gasi..još duže.....posetiću je ponovo u verziji 4. Možda, jer kako Opera ubrzava, možda me neće ni zanimati
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.