Ne znam bas za C,ali kad mi je trebalo za fax dok smo radli C koristio sam dev C++ i mislim da ce ti posluziti... U svakom slucaju sve sto smo radili iz C-a radilo je i na ovom kompajleru
To moze da sljaka isto kao i C ? Da se napise i pokrene program ? Ne treba meni vec drugaru za spremanje ispita - tamo ce raditi na C programu. Ja sa time nemam veze (te i postavljam ova verujem glupa pitanja :) )
Ovako text editor je program u kome pises ceo source kod, znaci moze i u notepadu i u nekim ozbiljnijim editorima, na sajtu pise Vim i Emacs. Kada napises source, snimis ga, pokrenes kompajler koji napravi executable fajl iz koga pokrenes program.
Kada krene da pravi novi SOURCE FILE neka pise normalno kako ide u C-u, i kasnije samo sacuva kao ``C Source File``, a ako pravi novi projekat pa iz njega dalje ``udara`` source code, onda izabere ``C`` prije nego sto krene sa projektom i radom na njemu...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.