pozz svima na forumu...da li neko zna gde cryptload cuva(skladisti) adrese koje su unesene da skida(imam nekih 500 linkova koje skida a podigao sam nov win pa me zanima gde cuva da bih ovde mogao da nastavim)???nadam se da ste me razumeli.svaka pomoc dobrodosla.hvala unapred.pozz
Eksportuj linkove u vidu kontejner fajla (fajlova) pa posle ucitaj u novo instaliranom Cryptload-u.
Inace, interesantna stvar, ako selektujes toliko linkova odjednom, posle skidanja nekog fajla i raspakivanja obrises fajlove prilikom pauziranja downloada iz nekog razloga ce ponovo poceti da skida fajlove koje si obrisao iako ih nema u spisku za download jer su vec zavrseni.
sam da udjem u taj win koji je pao ali samo preko safe moda :( i kada upalim cryptload sve radi i ima svih linkova koje sam postavio...sada kako mogu da ih exportujem a posle importujem u drugi???help!
Klikni desnim tasterom misa na direktlink u Cryptloadu i izaberi opciju Cryptload Container file i snimi fajl, zatim ides na opciju Add package i izaberi File i ucitaj Container fajl i eto ti svih linkova.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.