Je prva liga,ali kad god dignem win,pa krenem redom da instalisem potrebstine,uvek mi ruka krene ka winamp-u.Navika jbg.Gledacu ovih dana da ga izbrisem iz compa
Istina, iskreno ja kad sam presao na AIMP2 trebalo mi je 2-3 dana da se naviknem. Jbg, navika je navika. Ali, AIMP je daleko superiorniji od winamp-a. Multi playliste, odvajanje albuma u playlisti po folderima, to me je u trenutku privuklo i nikad se vise nisam vratio na Winamp. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Stvarno bolji od Winampa, sad imam jednu glupu sitnicu koja me muci. Kad hocu da ubacim skin na win 7 nece. Izbaci poruku `You`ll need to provide administrator permission to copi to this folder`. Kako to da izvedem jel zna neko???
RESISTANCE IS FUTILE
:: +++++++(mnogo pluseva) za AIMP2 :: Sem toga, taj DFX je više šminka nego što stvarno poboljšava ton :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: AIMP2 i nemas problema.. :: :: __________________________________________________________ :: :: Succumb To The Superior :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.