**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Slazem se u potpunosti! Ima par sitnica na koje sam navikao u FF i smeta mi sto ih nema u Operi pa sam se vratio na FF u nadi da nece biti vise onih glupih bagova... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ...da Firefoxu 3 Opera 10 BETA 2 šlajfuje po lobanji. Neuporedivo brži i interfejs i browsing :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Da l` će nešto da zeza, videćemo. E, sad, šta je bolje Firefox 3.5.x ili Opera 10.00 beta 2 - ko će ga znati. Koristim obe, i zadovoljan sam i jednom i drugom.
Meni Opera brže radi i na poslu gde imam link od 10 MB, i recimo neki DL od 1MB/s. Brže radi naroččito sa flash natrpanim sajtovima, kao PCB na primer. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nije sve u brzini :: :: Preko 2 Mbita je ista brznina otvaranja stranica(izuzev nekih extremnih...) :: :: Dakle imao 70 Mbit ili 2 Mbit razlika je mala.. :: :: Bitan je sam interface browsera,optimizacija i njegove mogucnosti.. :: :: :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: ::
meni ff radi isto i na 4mbit kuci i na 30 mbit na poslu...
04.08.2009. 16:09
status: user broj poruka: 4515
Generalno brze mi ni ne treba... zadovoljan sam skroz. Ipak imam par genijalnih add onova na FF-u koji su mi bitniji... Za pohvalu je to sto Opera kida...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.