Prvo,pozdrav svima.Imam zaista velikih problema da nadjem odgovarajuce drajvere za wireless karticu na Dell Inpiron 1525(model PP29L) laptopu.Proveo sam dane i dane trazeci,ali bez uspeha.U pitanju je XP OS i Dell wireless 1395 Wlan Mini card koja mi pravi probleme. Ja imam instalirane drajvere sa Dell-ovog sajta,ali ne uspevam nikako da vidim ni jednu mrezu. Sve je pokrenuto kako treba,od podesavanja u Biosu od prekidaca na laptopu. Ako iko moze da mi pomogne,zaista bih mu bio zahvalan.
:: Prvo,pozdrav svima.Imam zaista velikih problema da nadjem odgovarajuce drajvere za wireless karticu na Dell Inpiron 1525(model PP29L) laptopu.Proveo sam dane i dane trazeci,ali bez uspeha.U pitanju je XP OS i Dell wireless 1395 Wlan Mini card koja mi pravi probleme. Ja imam instalirane drajvere sa Dell-ovog sajta,ali ne uspevam nikako da vidim ni jednu mrezu. Sve je pokrenuto kako treba,od podesavanja u Biosu od prekidaca na laptopu. Ako iko moze da mi pomogne,zaista bih mu bio zahvalan :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.