Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
uTorrent
STRANA 1 OD 1
aco uTorrent 25.07.2009. 11:38 T19015

status: user
broj poruka: 2788
imam problem sa navedenim programom kada pustim nesto da mi se skida on radi noramlno i izabi neku poruku(slikace sledeci pu kad se desi) i tu imaju 3opcije da se izabaru i bilo koju da izaberem skidanje necega pukne...probao sam sa Vuze 4.0.0.4, BitTorrent, Azureus i sve isto. Probao sam i da oborim sistem i opet isto...da li mu nekako ima leka ili da nosim u servis posto imam garanciju da mi poprave?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 25.07.2009. 11:41 #130479

broj poruka: 12057

Ja veze namam šta si ti hteo da kažeš.....

Radi normalno ali ti izbaci (šta te pita) ? Skidanje čega pukne, taj torrent ?
Aj malo konkretnije i polako.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

aco re 25.07.2009. 12:36 #130493

pustim da se skida Overlord 2 i stigne do 50posto i izbaci mi neku poruku i imaju 3opcije da se kliknu i ja sam probao sve te tri i on kao nesto skida i posle se ugasi

Equinoxe Re: re 25.07.2009. 12:40 #130494

broj poruka: 12057

Nadam se da razumeš da bez znanja šta te to pita i koje us te 3 opcije, niko neće uspeti da ti pomogne. Nikad mi toko DL-a uTorrent nije izbacivao nešto sa 3 opcije.

Da ne skidaš na neki USB hard koji se sam gasi pa ti uTorrent kuka, ili ti je možda u Visti ili W7 overena opcija u Power Settings da se diskovi gase na 20 min ili tako neko nešto ?
Možda sam hard ima neki problem ? Jesi probao uTorrent da ukloniš skroz i instaliraš svež ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: pustim da se skida Overlord 2 i stigne do 50posto i izbaci mi neku poruku i imaju 3opcije da se kliknu i ja sam probao sve te tri i on kao nesto skida i posle se ugas
::
aco re 25.07.2009. 13:37 #130500

ne skidam na usb hard na njega samo kasnije prebacim, koristim xp32bit profesional edition probao sam da izbrisem pa ponovo da instaliram ali opet isto...sacuvacu sliku kad mi se opet to pojavi pa da vam pokazem

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs