Treba mi neki programcic koji sam nasao na net-u. Skinem ga ja sa net-a kao .rar file ( preko torrent-a, ako je vazno da se pomene/skidao sam ga vise od 6 sati!!!), `raspakujem ga u jednom folder-u ali dobijem samo dva file-a, jedan .mdf i jedan .mds file. Sada bi trebalo da mogu da ga instaliram da bi ga koristio. Medjutim, kako uradim double-click na bilo koji od ova 2 file-a otvori mi se Ad-Aware??? Da li ja nesto radim pogresno ili ima neka `caka` koju ja ne znam pa bi mi znacilo ako bi mi neko pomogao da nekako resim ovaj problem i instaliram ovaj program koji mi treba.
UltraISO je mama za Disk Image konverziju. NAravno možeš da ga mount-uješ sa Deamon Toolsom Lite . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Samo da se zahvalim svima koji su se javili na moj post. Uradio sam kako mi je savetovano, doduse koristio sam Alcochol 120% ali krajnji efekat je ono sto me je interesovalo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.