Da nije neki zahtevan, probao sam ChrisTV, medjutim pun je bagova, npr. instaliram professional, imam 21dan, tako normalno radi dok ne zatrazi key, kad otkucam key, odnosno serial, ne mogu vise da ga upalim, komp se samo ugasi, a kad probam neke starije verzije, samo mi utera sa porukom `you have available newer version of ChrisTV`, OK i nista, tako da imam opciju da koristim samo bagoviru 5.35 verziju, koja ne radi! tako da, ako neko ima TV kartu, samo nek mi kaze program koji koristi, da nije previse zahtevan, za P3, 256rama.
Chris TV se najlakše leči sa exe fajlom. Nikavi serijali. I to 5.2x Pro. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ChrisTV lite je qrton, a uspeo sam jedino sa verzijom 5.20, koja je skinuta sa demonoid-a nesto da uradim, i to cu da sacuvam i nikad vise necu da skinem noviju verziju, bas sam se iscimao.
@Slavuj, ne znam kako se ti snalazis sa tim programom, bas je njesra.
CYBERLINK POWER CINEMA 6.Ako koristiš WINDOWS VISTU imaš windows media center koji je fenomenalan,ali na WINDOWS 7 neće da šljaka jer možeš da nađeš samo analogne tv kanale.
Za sada samo 5.20 i 5.25 Pro, naravno rade i 5.10 i 5.15. Međutim i posle lečenog exe-a ume da se pravi pametan, na primer da resetuje komp. regularno softverski. Ali kad nađeš ispravan i podesiš program lepo, prosto je uživanje raditi u njemu.
WinDVR3 nije zahtevan jer je star, mislim 800 dogina recimo +- 100 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ChrisTV lite je qrton, a uspeo sam jedino sa verzijom 5.20, koja je skinuta sa demonoid-a nesto da uradim, i to cu da sacuvam i nikad vise necu da skinem noviju verziju, bas sam se iscimao :: :: @Slavuj, :: ne znam kako se ti snalazis sa tim programom, bas je njesra.
Da, samo sto nisam uspeo da nadjem v.5.25 sa .exe lekicem, nego samo 5.20, ako imas neki link, dobro bi dosao, a v.5.35, sa njom se restartuje komp, a kad mi ga resetuje, dodje mi da ga polupam, a fora je, ako instaliras 5.35, ne mozes raniju verziju, jer se zavuce u registry, ma probao sam i da cistim reg, i sysrestore, pa sve ispocetka sa pocetnim verzijama, 4.xx pa dalje, i na kraju na jedvite jade uspem sa 5.20, i sada radi stabilno, ne pipam ga vise, verzije ispod te mi kazu da se *ebem i da idem na sajt da skinem najnoviju verziju, a izleceno sa .exe fajlom, strasno.
Ma jašta, ako ti taj 5.20 vidi encoder i šljaka, ne diraj. Za 5.25 sam našao na Mazgi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Da, samo sto nisam uspeo da nadjem v.5.25 sa .exe lekicem, nego samo 5.20, ako imas neki link, dobro bi dosao, a v.5.35, sa njom se restartuje komp, a kad mi ga resetuje, dodje mi da ga polupam, a fora je, ako instaliras 5.35, ne mozes raniju verziju, jer se zavuce u registry, ma probao sam i da cistim reg, i sysrestore, pa sve ispocetka sa pocetnim verzijama, 4.xx pa dalje, i na kraju na jedvite jade uspem sa 5.20, i sada radi stabilno, ne pipam ga vise, verzije ispod te mi kazu da se *ebem i da idem na sajt da skinem najnoviju verziju, a izleceno sa .exe fajlom, strasno :: :: ::
Stvarno ne znam šta ti radiš ili planiraš da radiš sa programom za gledanje TV-a.
Ja ga koristim 3-5 puta nedeljno, za šaltanje kanala i pojačavanje i utišavanje zvuka, eventualno nekada nešto snimim.
Koristim ga ovako:
Levo i desno za Volume - i +, a gore i dole za šaltanje kanala i to je čitava nauka. Da, i Alt+Enter za FullScreen. Ima i Teletext, screen capture... ne znam šta više očekivati od programa za reprodukciju TV signala.
Probao sam malopre Chris TV i WinDVR3 i nije mi jasno zašto bih sebi komplikovao život sa sedam miliona opcija prvog, kada je slika na kraju opet potpuno ista, a drugi se uključuje i isključuje kao da zauzima 5 Gigabajta, a preglednost = 0.
program ima umesto opcija kruzice razlicite boje, i bas mi deluje isfusareno, kao da ga je pravila moja sestra, ali da preskocimo to, NE prepoznaje mi uopste TV kartu, pretpostavljam da, posto je wfast, da je samo za WinFast, odnosno Leadtek kartice, moja je Intex, odnosno Philips, nece da radi s tim programom, eto o tome se radi. Inace, treba mi TV i Tuner, pregledna lista za trazenje kanala, nista vise.
Znam da je star,ali s poredjenjem na pIII na kojem ce ga koristiti su braco i sekaWinDVR3 radi sa svim karticama posto nije naveo koju ima.
Pored njega koristim i ChrisTV 5.20 sa lekom(exe) koji radi savrseno.Mada i Chris nije zahtevan na manjoj rezoluciji i iskljucenim deinterlacer filterima,ali je slika tada ocajna. :: :: Za sada samo 5.20 i 5.25 Pro, naravno rade i 5.10 i 5.15. Međutim i posle lečenog exe-a ume da se pravi pametan, na primer da resetuje komp. regularno softverski. Ali kad nađeš ispravan i podesiš program lepo, prosto je uživanje raditi u njemu :: :: WinDVR3 nije zahtevan jer je star, mislim 800 dogina recimo +- 100 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: ChrisTV lite je qrton, a uspeo sam jedino sa verzijom 5.20, koja je skinuta sa demonoid-a nesto da uradim, i to cu da sacuvam i nikad vise necu da skinem noviju verziju, bas sam se iscimao :: :: :: :: @Slavuj, :: :: ne znam kako se ti snalazis sa tim programom, bas je njesra.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.