Hvala bax, ali moram priznati da mi se Opera 10.00 beta 2 jako dopada! Vec sam se prilicno privikao na nju i jako sam zadovoljan. Mozda se vratim na firefox zbog par sitnica ali moram prvo da vidim sta je ispravljeno u ovoj verziji i da li je ispravljeno ono zbog cega sam presao na Operu... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Inace, ranjivosti koje nastaju `zahvaljujuci` activex komandama i drugim scriptovima je bolna tacka SVIH brausera (a sta mislite zasto micro$oft godisnje napravi na stotine hot fix-eva i zakrpa?).
Moram zaista da pohvalim operu 10.00 beta 2 jer je fantasticno odradjena. Brzo otvara stranice, onaj Log In je fantasticno odradjen, samo sto ima sitnih bagova kao recimo da stranice na pc berzi otvara nekad malo cudno... u dve kolone samo sto je druga spustena u odnosu na prvu (bilo je ovde vec zalbi na to), na face-u dok chatujem kada kucam poruku a neko drugi mi je za to vreme poslao nesto, fokus mi izlazi iz chata i recimo ako pritisnem backspace uradi mi back stranice - to me recimo bas nervira i jos jedna zamerka je sto gore desno, kada kucam nesto sto me zanima u google nece kao u firefoxu da mi predlozi sta sve moze da dodje kao nastavak te fraze nego moram sve da kucam... To je to... Inace je extra browser! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Inace, ranjivosti koje nastaju `zahvaljujuci` activex komandama i drugim scriptovima je bolna tacka SVIH brausera (a sta mislite zasto micro$oft godisnje napravi na stotine hot fix-eva i zakrpa?) :: :: :: http://www.itsvet.com/tekst/prva-slaba-tačka-firefox-pretraživača/2772 :: :: :: :: Srbologija, nauka belosvetska. :: :: :: ::
Re: Re: Re: ... Pa upravo je to reseno pojavom 3.51!
18.07.2009. 16:21
status: user broj poruka: 12057
Stvarno je super Opera 10, samo me brine jedna stvar: FF 3.51 (36.5 MB RAM-a) a O10 (41.5 MB) sa otvorenim YouTube-om.
U prilog FF-u ide to što je tu od extenzija DownloadHelper, AdBlock, i još par njih pa opet jede manje. A protiv FF-a ide što je ralno Opera brža.
Ma kao i do sad, stvar ukusa i prilagođavanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Moram zaista da pohvalim operu 10.00 beta 2 jer je fantasticno odradjena. Brzo otvara stranice, onaj Log In je fantasticno odradjen, samo sto ima sitnih bagova kao recimo da stranice na pc berzi otvara nekad malo cudno... u dve kolone samo sto je druga spustena u odnosu na prvu (bilo je ovde vec zalbi na to), na face-u dok chatujem kada kucam poruku a neko drugi mi je za to vreme poslao nesto, fokus mi izlazi iz chata i recimo ako pritisnem backspace uradi mi back stranice - to me recimo bas nervira i jos jedna zamerka je sto gore desno, kada kucam nesto sto me zanima u google nece kao u firefoxu da mi predlozi sta sve moze da dodje kao nastavak te fraze nego moram sve da kucam... To je to... Inace je extra browser :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: Inace, ranjivosti koje nastaju `zahvaljujuci` activex komandama i drugim scriptovima je bolna tacka SVIH brausera (a sta mislite zasto micro$oft godisnje napravi na stotine hot fix-eva i zakrpa?) :: :: :: :: :: http://www.itsvet.com/tekst/prva-slaba-tačka-firefox-pretraživača/2772 :: :: :: :: :: :: Srbologija, nauka belosvetska. :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: ... Pa upravo je to reseno pojavom 3.51!
18.07.2009. 16:26
status: user broj poruka: 2591
Svakako! Samo sam naveo sta sam do sada zapazio - koje su mu prednosti i mane... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Stvarno je super Opera 10, samo me brine jedna stvar: FF 3.51 (36.5 MB RAM-a) a O10 (41.5 MB) sa otvorenim YouTube-om :: :: U prilog FF-u ide to što je tu od extenzija DownloadHelper, AdBlock, i još par njih pa opet jede manje. A protiv FF-a ide što je ralno Opera brža. :: :: Ma kao i do sad, stvar ukusa i prilagođavanja :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Moram zaista da pohvalim operu 10.00 beta 2 jer je fantasticno odradjena. Brzo otvara stranice, onaj Log In je fantasticno odradjen, samo sto ima sitnih bagova kao recimo da stranice na pc berzi otvara nekad malo cudno... u dve kolone samo sto je druga spustena u odnosu na prvu (bilo je ovde vec zalbi na to), na face-u dok chatujem kada kucam poruku a neko drugi mi je za to vreme poslao nesto, fokus mi izlazi iz chata i recimo ako pritisnem backspace uradi mi back stranice - to me recimo bas nervira i jos jedna zamerka je sto gore desno, kada kucam nesto sto me zanima u google nece kao u firefoxu da mi predlozi sta sve moze da dodje kao nastavak te fraze nego moram sve da kucam... To je to... Inace je extra browser :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: :: Inace, ranjivosti koje nastaju `zahvaljujuci` activex komandama i drugim scriptovima je bolna tacka SVIH brausera (a sta mislite zasto micro$oft godisnje napravi na stotine hot fix-eva i zakrpa?) :: :: :: :: :: :: :: http://www.itsvet.com/tekst/prva-slaba-tačka-firefox-pretraživača/2772 :: :: :: :: :: :: :: :: Srbologija, nauka belosvetska. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.