Imaš u opcijama SnagIt mogućnost da podesiš u kom folderu će ti čuvati snimke. Ja ga već dugo ne koristim, ali starije verzije su čuvale u folderu Snagit>Catalog. Proveri da li u My Documents imaš podfolder SnagIt. Takodje proveri Documents and Settings>Tvoje ime>Application Data>Snagit. Tu negde bi trebalo da bude njegov Default folder. Ali, pre svega, idu u njegova podešavanja - Options ili Preferences i vidi koji mu je Default folder za čuvanje snimaka.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Kad uslikas ceo desktop sa programom SnagIt,GDE (u kom folderu na hardu) je sacuvana ta slika!! :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Portable SnagIt 9 skini. (tip: Google) :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: ::
Hvala Rasho,nasao sam i sam gde ih cuva odmah nakon sto sam postavio(glupo)pitanje... Hocu da se nasalim sa koleginicom sa posla da joj na njenom kompu uradim print screen desktopa,pa ti sliku postavim kao wallpaper i onda iskljucim u komanderu(samo njega koristi za rad) opciju show quick launch a ukljucim opciju auto hide taskbar....Jooooj al ce biti kliktanja po ikonicama...a komp ne reaguje....hehehehe...odma ce biti `doco dolazi `iz odma` komp je pun virusa,ne reaguje ni na jedno dugme`...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Imaš u opcijama SnagIt mogućnost da podesiš u kom folderu će ti čuvati snimke :: Ja ga već dugo ne koristim, ali starije verzije su čuvale u folderu Snagit>Catalog :: Proveri da li u My Documents imaš podfolder SnagIt. Takodje proveri Documents and Settings>Tvoje ime>Application Data>Snagit. Tu negde bi trebalo da bude njegov Default folder :: Ali, pre svega, idu u njegova podešavanja - Options ili Preferences i vidi koji mu je Default folder za čuvanje snimaka :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Kad uslikas ceo desktop sa programom SnagIt,GDE (u kom folderu na hardu) je sacuvana ta slika!! :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Portable SnagIt 9 skini. (tip: Google) :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Ma samo shala,reci cu joj posle par minuta prestravljivanja gubitkom vaznih firminih podataka prezentacija i sl da se SHALIM,i pokazacu joj sta sam uradio hehe ma vredece samo da joj vidim izraz lica kad joj budem pricao o gubitku svih podataka...jbg,dosadno na poslu...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: I onda ces ti da se pojavis sa opcijama ``Show Desktop Icons`` + ugasiti Autohide taskbar i postati kolegicin heroj u odbrani od virusa... :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: ::odma ce biti `doco dolazi `iz odma` komp je pun virusa,ne reaguje ni na jedno dugme`... ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.