E ljudi jel mozete da mi kazete neki konverter kako bih iz jpeg prebacio u Open office writer ili pdf? Ili neka ideja kako bih dosao iz jpeg do teksta koji bih iskopirao?
Ja probao ali mi se rezultat i ne dopada previse...
14.07.2009. 19:16
status: user broj poruka: 7769
UDC mi ne daje zeljeni kvalitet, doduse za PDF, tj rezultat mi je samo raster nema vektroskih fontova i linija a ponekad mi kvalitet tacnije ostrina teksta zaista treba. Mora da nesto nisam podesio kako valja.
Eto vidis sta se desava kad nisi dovoljno precizan kad trazis pomoc. Tebi treba neki OCR program, ima ih vise jedan je od njih je recognita a ima i boljih.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ali kako da pridjem tekstu,kako bih iskopirao tekst odatle :: To mi je najbitnijei najvaznije :: :: Pozdrav dobri narode sa PCBerze : :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.