Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Accelerator za Win 7
STRANA 1 OD 1
voxxx Accelerator za Win 7 12.07.2009. 10:29 T18724

status: user
broj poruka: 351

Imam problem sa flash getom na win 7. Kada mu ubacim user i pass za rapidshare nece da radi. Ostale fajlove skida bez problema. IMa li neko predlog za neki drugi koji radi ok pod Win 7?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @voxxx 12.07.2009. 15:26 #128036

broj poruka: 19010
Jdownloader - - - http://filepig.org/download/jdownloader/
SkyFire Re: @voxxx 12.07.2009. 16:04 #128042

broj poruka: 18472
Jel to sr@nje zaista radi sa Win7?Nervira me java koja nije ni za onu stvar kako je lose odradjena.
Nego sta je sa IDM-om?Internet Download Manager?Jel neko njega probao u W7?

Green Green Grass of Home

:: Jdownloader - - - http://filepig.org/download/jdownloader/
imarkovic @SkyFire 12.07.2009. 16:13 #128044

broj poruka: 19010
ne znam da li je sranje, svi zivi se zale, ne radi ova verzija, ne radi ona verzija, ja sam probao i onu stariju i ovu noviju, radi perfektno, bas nisam imao ni najmanji problemcic, imam wxp x64, a ne vidim razloga ako radi na xp-u da ne radi u w7 . . . a po meni je JD mnogo korisniji od IDM-a koji i nema neke siroke mogucnosti kad se porede . .
SkyFire Re: @SkyFire 12.07.2009. 16:45 #128054

broj poruka: 18472
Nemam pojma ali se meni java upucava samo tako u saradnji sa JD-om i sve to na XP-u.Citao sam po netu da neki imaju problema sa svojim grafickim kartama ,spustanjem klokova u idle rezimu zbog JD-a i jave..
Sto se tice IDM-a,nema neke mogucnosti to si upravu ali kad ubodem recimo linkove sa Premium accounta i ostavim preko noci zavrsava posao kao i sa svakim drugim linkom kad skidam nesto sa neta kada ga grabbuje!

Green Green Grass of Home

:: ne znam da li je sranje, svi zivi se zale, ne radi ova verzija, ne radi ona verzija, ja sam probao i onu stariju i ovu noviju, radi perfektno, bas nisam imao ni najmanji problemcic, imam wxp x64, a ne vidim razloga ako radi na xp-u da ne radi u w7 . . . a po meni je JD mnogo korisniji od IDM-a koji i nema neke siroke mogucnosti kad se porede . .
Equinoxe Re: 12.07.2009. 18:53 #128095

broj poruka: 12057

Zadnji JD radi u 7264 buildu sedmice bez problema. Raspakuje, kopira, briše, sortira, sa ili bez passworda, ubedljivo najbolji shared files downloader koji postoji. Svi ostali su manje više šminkeraj i varijacija na temu jedan drugog.

Kao slučaj Total Commandera, i ostalih file managera, svi ostali su manje više isti krš, u odnosu na TC.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

voxxx Re: bax2003 12.07.2009. 20:57 #128148

Posto nemam nikakvog iskustva sa tim download managerom, molio bih te da mi kazes gde da ubacim user i pass za rapidshare i da mi sve funkscionise kako treba kada nesto skidam sa njega. Hvala!

Equinoxe Re: Re: bax2003 12.07.2009. 21:08 #128152

broj poruka: 12057

Otvoriš Program naravno -> Configuration -> Hosts -> Nađeš rapidshare.com na listi, klikneš na njega i dole će ti otvoriti dodatne opcije za rapidshare, i tu imaš general i premium tabove.
Izabereš premium, i add new account. Ukucaš tvoj rapid user name i pass i uživaš.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

::
:: Posto nemam nikakvog iskustva sa tim download managerom, molio bih te da mi kazes gde da ubacim user i pass za rapidshare i da mi sve funkscionise kako treba kada nesto skidam sa njega. Hvala
voxxx Re: bax2003 12.07.2009. 22:22 #128167

Hvala puno...super je download manager.Vec uzivam:)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs