Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Hiren`s 9.9
STRANA 1 OD 1
vukdusan Hiren`s 9.9 10.07.2009. 12:30 T18689

status: user
broj poruka: 800

Ovako skinuo sam Hiren`s 9.9, uradio sve sto ovde kaze
http://www.youtube.com/watch?v=QxOJllsNBlU
podesio u biosu `first boot device` na USB-ZIP, i nece da se bootuje sa njega nego pali vistu. Znaci ja pritisnem F12, izaberem USB-ZIP, i posle POST-a pokaze samo nesto kao try (hd0, hd0) (otprilike, nisam bas stigao da procitam) i odmah nastavi sa vistom... E sad, kad se pokrene vista, ja sa tog usb-a mogu da pokrenem wintools, u njemu mi kaze browse i ja tad biram programe, ali naravno nije to to, i imam ogranicen izbor. O cemu se radi? Da li tako treba da bude ili trebam da dobijem onaj meni kao kod 9.6?
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan Jel 10.07.2009. 12:39 #127469

broj poruka: 800

Jel ja sad trebam da pokrenem ono autorun, pa onda iz menija da biram sta ocu???
Sad valjda imam sve programe, koliko znam nije isto ovako, i ono kao pre dok se jos ne pokrene vista i sve ostalo...
Witcher Re: Hiren`s 9.9 10.07.2009. 13:27 #127476

broj poruka: 491
Lepo ti taj Hiren`s nareži na CD i boot-uj sa njega, ima sve da radi kao podmazano.

acayo ... 10.07.2009. 14:00 #127479

broj poruka: 851
majke mi ne znam sta se zezas sa tim USB-om kao sto je rekao Witcher lepo ti to stavi na CD i bootuj sa njega.

MaliAbner Skup mu CD !!! 10.07.2009. 21:59 #127651

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs