Ovako skinuo sam Hiren`s 9.9, uradio sve sto ovde kaze http://www.youtube.com/watch?v=QxOJllsNBlU podesio u biosu `first boot device` na USB-ZIP, i nece da se bootuje sa njega nego pali vistu. Znaci ja pritisnem F12, izaberem USB-ZIP, i posle POST-a pokaze samo nesto kao try (hd0, hd0) (otprilike, nisam bas stigao da procitam) i odmah nastavi sa vistom... E sad, kad se pokrene vista, ja sa tog usb-a mogu da pokrenem wintools, u njemu mi kaze browse i ja tad biram programe, ali naravno nije to to, i imam ogranicen izbor. O cemu se radi? Da li tako treba da bude ili trebam da dobijem onaj meni kao kod 9.6? Hvala unapred.
Jel ja sad trebam da pokrenem ono autorun, pa onda iz menija da biram sta ocu??? Sad valjda imam sve programe, koliko znam nije isto ovako, i ono kao pre dok se jos ne pokrene vista i sve ostalo...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.