Zanima me, posto sam tako navikao u FireFox-u, kako da namestim da me kad kliknem na home button odvede na onu pocetnu stranu speed dial? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sta god radio uvek me vraca na home stranicu koja je upisana u tools -> preferences. Ako ne upisem nista onda nista ni ne radi... Nece nikako da mi prikaze stranicu sa Speed dial-om. Jedino resenje je da ugasim tab i otvorim novi ali to smara... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: Tool :: :: Preference :: :: Advance :: :: Shortcut :: :: Edi :: :: Kucas u search Home i stavis da bude na Home dugme i to je t :: ::
Znam, ali sam navikao u FF da kada zavrsim sa pregledom neke stranice samo stisnem Home dugme i baci me na Speed dial a ovde moram da gasim tab pa da otvaram novi... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Imas onaj mali plusic desno kod zadnjeg taba i to ti je to :: Ja inace cak ni njega ne koristim nego duplo klik na liniju tabova :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Tools>Preferences>General pa Startup namestis na `Start with Speed Dial` (u Operi 10.0) Za Operu 9.6x je Tools>Preferences>General pa za startup namestis `Start with blank page` (ako se ne varam)
To sam podesio, ali zanima me kako da mi, kada stisnem na home dugme, izbaci speed dial... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Tools>Preferences>General pa Startup namestis na `Start with Speed Dial` (u Operi 10.0 :: Za Operu 9.6x je Tools>Preferences>General pa za startup namestis `Start with blank page` (ako se ne varam ::
Malo mi je ipak pomoglo! Nisam znao za one precice CTRL + [1-9]... Uradio sam onako kako pise u uputstvu ali nigde ne mogu da nadjem kako da postavim to dugme u bar! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Tools>Appearance>Buttons pa onda MyButtons pa onda samo Speed Dial dugme prevuces misem gde hoces na baru :: :: edt :: I ja sam ga ubacio i moram da priznam da je poprilicno korisno.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.