Vec drugi dan mi se desava da jednostavno kada hocu da ga minimizujem ili da izadjem (na X) jednostavno se zabaguje tako sto ta ikonica ( _ ili X) pocne da treperi i onda se nakon nekog (neodredjenog) vremena opasulji i mogu da odradim zeljenu radnju. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni se recimo Firefox na Win 7 podize bukvalno trenutno, a u XP-u ova nova verzija 10-ak sekundi... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ubija. Stavio sam operu 10 i radi odlicno jedino malo zeza na pcberzi prikaz ponekad ali to ona nesto se ne sleze. Ima par opcija koje nema a firefox ima ali nista strasno. naravno da je brzi i kes mnogo jaci
Nisam primetio ni jedan drugi bag, samo ovaj gore naveden.
Kako se pokazala ova nova verzija opere: Opera 10.0 Beta (Build 1551)? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
tools-options abs, iskljuci opciju always show the tab bar, i neces vise imati tab kada si na jednom, a inace key za new tab je CTRL+T, za close je CTRL+W.
Izbrisao sam FireFox 3.5 i instalirao Operu 10 Build 1551. Mogu samo da kazem da se, do sada, pokazala odlicno i da mi vidno brze ucitava stranice od FF. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.