Ne može ikona stalno da ti stoji u Sys Tray, ako se ne podiže sa sistemom. Imaš u ocijama, pod System>Integration>Add Link to `Run` menu, pa ispod toga Autorun>Configure Autorun. Ja ostavljam u Run menu samo ono što je neophodno, tako da se sa tim ocijama nisam ni igrao. Probaj, to bi trebalo da ti zavši posao. Inaće, poslednja stable verzija je 2.51.330.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
To što si ti koristio je Winamp Agent koji je poseban exe file koji poziva Winamp, to AIMP nema (fala ti Bože). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
haha, pa ok, ali to mi je bilo jako korisno, ovako sam morao da uradim sledece, da bih postigao to sto sam hteo:
-u kontrolama sam podesio komandu za minimize u systray -autorun for current user -iskljuceno show information in taskbar -u tray-ju - always show tray icon+hide trayControl -single click za open iz tray-a
znaci sva ta podesavanja sam morao da odradim, dok sam sve pronasao sta je sta, malo je drugacije nego u winamp-u...ali dobro, bitno da ima..ali stvarno je dobro sto ispisuje u listi imena foldera, jako korisno..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.