kada hocu da idem na MSN on mi ne prepozna sifru tj. kad odem sing in on me vrati i treba da ubacim sifru ali sifra je ispravna sa Messangerom mi radi...drugi problem mi je sa torrent-om kada hocu nesto da skinem sa neta on mi izbaci neku gresku.Probao sam to da resim reinstalaciom racunara ali opet ista prica.Instalirao sam isti operativni sistem kao pre ali ni da cuje.Da li moze nekako da se popravi ili neki drugi sistem da instaliram?
sam imao iste probleme kada sam instalirao ljudima Last XP i Black XP platinum. Regularne varijante XP su rešavale problem, sad zavisi koju verziju si instalirao. Imao sam i slučaj da mi je problem pravio i SP3
najguplja stvar koje sa nikada nisam setio proveri da li ti je datum lepo podesen znamda to za msn pravi probelme , aako nije to sacekaj nekog [pametnijeg ,za msn meni nikada nie radio kada mi se pomeri datum na kompu .Aj u zdravlje
Ako je MSN 2009, idi na repair MSN meni se 100 puta desavalo da se MSN ubije sam od sebe i stvar resava samo repair, sto je rekao Giski datum takodje moze da pravi problem, ako ti nista od gore ponudjenog ne pomogne imas u MSN-u troubleshoot pa ti nadje gde ti je greska.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.