Koji DivX player koristite i koji je po vama najbolji ja koristim Mv2Player al sad u Windows 7 kod nekih HD filmova nemam zvuk to se desava i sa Windows Media Player ili nece subtitle da mi ubaci u MV2 kod nekih HD filmova a usniman mi win7coded shark007 najnovija verzija, probao sam i sa Klite kodec i opet nece... npr. u Win Vista sa svim tim normalno radi.. a u Win7 neki hoce neki nece.. sa klite playerom radi al mi je ruzan player i nece da namesti central europe i nekako mi preosvetljena slika..
Koristim ga u Win7 i prezadovoljan sam programom. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Desava mi se sada pustim Home 2009 1080p HD u WMP normalno ide a u ovom GOM kao da malo secka znachi sve je po defaultu taj film je u m2ts formatu stavim ga u mkv ili wmv isto se desava, dok kod drugih filmova koji su HD normalno radi a taj Home i jos jedan Hell Ride nekako idu usporeno, koji codec koristis ? ja sam usnimao poslednju verziju Win7 Codec Shark 007, p.s cini mi se da je KM Player brzi od GOM-a ? jel znas mozda gde u njemu ima da namestim Central Europe? Hvala unapred!!!
:: Preference - subtitle - -others - pa izaberes central european - -restart playe :: Pored ovoga moras u regional and language settings da podesis serbian latin u opciji za unicode languages. Meni bez toga nije htelo da radi. Ovo pricam za XP. Inace GOM koristim preko 2 godine.
Oba plejra po defaultu koriste interne kodeke.Ako imas instalisane najnovije k-lite kodeke onda start - gom wizard,pa odcekiraj`use internal video/audio kodek.Posle wizarda moraws ponovo da podesis font,jer ce se sve vratiti na default.
:: Desava mi se sada pustim Home 2009 1080p HD u WMP normalno ide a u ovom GOM kao da malo secka znachi sve je po defaultu taj film je u m2ts formatu stavim ga u mkv ili wmv isto se desava, dok kod drugih filmova koji su HD normalno radi a taj Home i jos jedan Hell Ride nekako idu usporeno, koji codec koristis ? ja sam usnimao poslednju verziju Win7 Codec Shark 007, p.s cini mi se da je KM Player brzi od GOM-a ? jel znas mozda gde u njemu ima da namestim Central Europe? Hvala unapred!!!
Ljudi bre probao sam 9xxxx puta sve plejere i uporedjivao isto toliko puta iste,znaci Mv2 player majka,sve komande su na dohvat ruke a sto je najvaznije za dvix filmove je to sto daje najostriju i najbolju sliku, ne kapiram sto koristite gom i km,a pogotovo bs koji je uzas sa slikom u poredjenju sa Mv2,na bs tek bleda slika isprana,al jbg kapiram i to da ima veliki uticaj i stvar navike
Nece nova verzija ne moze da savlada CE titlove, ni kuci ni na poslu umesto `Ч` prikazuje C sa crtom iznad, a umesto `Ћ` prikazuje `ae`. Da ga bes ne moze se popraviti, prilicno sam razocaran jer je ranije to radilo bez problema, nova i prethodna verzija su kerih djole.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Preference - subtitle - -others - pa izaberes central european - -restart playe :: ::
Uvek ce biti problema jbg.PC=problem:)))) Ali uvek ga u globalu resimo xD P.S. Pametniji smo od par tisuca serijski vezanih traznistora(koje smo MI zalemili),valjda:))
:: Nece nova verzija ne moze da savlada CE titlove, ni kuci ni na poslu umesto `Ч` prikazuje C sa crtom iznad, a umesto `Ћ` prikazuje `ae` :: Da ga bes ne moze se popraviti, prilicno sam razocaran jer je ranije to radilo bez problema, nova i prethodna verzija su kerih djole :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Preference - subtitle - -others - pa izaberes central european - -restart playe :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.