Jedino ako audio cd sadrzi nazive pesama,a ako ne onda recimo preko Nera,kad ga ripujes ponudice ti da skine nazive sa neta.Baza je OGROMNA i traje samo par sekundi.
:: :: Audui Ripper koji pamti nazive pesama sa CD-a posle ripovanja :: Navedite neki, ako ima !
Programčić MP3Tag će ti od ripovanih MP3 pesama za 2 sekunde pronaći na freedb (determine via web search se po meni pokazala kao najbolja opcija), Amazon ili discogs bazi. Odradiš rip, u Easy CD-DA Extractoru koji sam može da pristupi freedb bazi i automatski ti upiše imena pesama, i kada posle toga odradiš rip u MP3 pesme će imati nazive prema formatu koji si odabrao...primera radi: -
Koliko mi je ovo puta pomoglo da nađem informacije o pesmama kad on nekog pokupim muziku koga mrzi da rename-uje pesme pa mu je sve u Artist - Track 01.mp3 formatu.....pizdim od toga. Šta to slušaš....pojma nemam Track 17..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
juce sam ripovao cd Van Gogha - Lavirint (koji je btw ocajan) i na njemu su bili nazivi pesama, windows media player 9 ih je zapamtio tako da ne razumem zasto tvoj nece...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.