Da li postoji program koji ce sam da mi upali winamp i pusti pesmu kad ga ja programiram,to mi treba jer bi hteo da me pesma sa kompa budi ujutru ...? Da li postoji program koji pali kompjuter kad ga ti nastelujes da se upali? itd? hvala
A pesme možeš ili celu playlistu da staviš u Windows start-up i kad se windows podigne, startovaće tvoju omiljenu muziku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako nekome treba Audio player sa dobrim schedule alatom, AIMP 2 je rešenje. I sebe sam smorio sa njim, al me prosto oduševljava kako stabilno i brzo radi, a ima opciju za opciju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Scheduled Tasks iz XP-a moze da digne masinu preko ACPI-a iz S3, S4 bez problema. Oborenu masinu ne, ali masinu koja je u hibernaciji ili stand by-u da. Naravno, ukoliko ti neki drajver skripi ili ukoliko je lose podesen bios onda djordje. WinFast PVR2 mi godinama nasnimava sam se dizuci po mom spisku. (kakva konstrukcija)
Probaj da turis u Scheduled Tasks winamp.exe razmak ustani.mp3 ili samo ustani.mp3 i stavi masinu u stand by ili hibernate. Ako radi, super, imas tamo repeat daily ili ako ustajes vise puta dnevno onda ubaci vise stavki. Ako ne radi, onda pogledaj uputstvo od tvoje ploce za ACPI, resume from S3/S4 states, proveri drajvere i pogledaj logove ko se buni.
Mada, mozda je lakse da ukljucis alarm na mobilnom...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.