Jel misle oni nešto da urade sa ovim browserom....ali na bolje ? Firefox 4 će verovatno da ždere više RAM-a od Viste.....startuješ dva YouTube taba i još jedan komplikovaniji flash sajt i poraste ti swap na 18TB....
Pa FF je šatro prerastao iz beta faze u RC2, što nije daleko od final release-a.....al što voli RAM....mada ne volim Apple, Safari 4 nije loš.....Opera ima daleko optimizovaniji kod....FF samo guta..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: To smece od bete verzije ne zelim u mom kompu :: Trenutno koristim 3.0.11 verziju :: :: P.S.Jedina mana kod vatrene lisice je sto mnogo zdere RAM-a.Ostalo je sve za pohvalu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Neces mi verovati,meni sa FF 3.0.11 u trenutku dok surfujem ide cak i do 50 MB....stvarno tragedija.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ne radi se u obrzavanju....nego o proždrljivosti... :: :: Sad sam sa ortakom paralelno probao :: 3 YoutTube tab-a i FF 3.0.11 i 3.5 RC2 = 80 MB....tragedija :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=eU0b00SVnmI&feature=relate :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=_TyXvDslHC :: :: :: :: Pogledaj na ova dva linka kako da ubrzas Firefox,ja sam proverio i nakon ovih minor podesavanja guta mi duplo manje RAMa . :: :: :: :: Uzdravlj :: ::
Jbt, dok otvoris nekoliko tabova, ode preko 100MB, a da ne pricam o tome kako kada otvoris dva ili tri youtube taba, i jos jedan pored njih sa dobrim flash-om, stopa kompletan browser...
Makar se meni tako desava na lapu, ne znam za vas ostale...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.