Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
h264 i windows 7
STRANA 1 OD 1
markopvict h264 i windows 7 19.06.2009. 23:51 T18147

status: user
broj poruka: 4515

Koji player za reprodukciju hd rip-ova?
Koristio sam KM Player i on je odlican, ali nesto nece.... pa reko aj da probam jos nesto...
pozz

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 20.06.2009. 00:06 #122398

broj poruka: 19010
::Koji player za reprodukciju hd rip-ova
Koristio sam KM Player i on je odlican, ali nesto nece.... pa reko aj da probam jos nesto... :

GOM player, Mplayer, MPC player - zajedno sa kl-codec pack-om.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: .. 20.06.2009. 00:07 #122399

broj poruka: 9121
Nije taj GOM toliko dobar za HD ima on nekih svojih bugova, pogledaj ti malo bolje sto nece taj KM, koji ti je build W7.

Pozdrav!

:: ::Koji player za reprodukciju hd rip-ova
:: Koristio sam KM Player i on je odlican, ali nesto nece.... pa reko aj da probam jos nesto...
::
:: GOM player, Mplayer, MPC player - zajedno sa kl-codec pack-om
Daum ... 20.06.2009. 01:16 #122409

broj poruka: 12796
Media Player Classic samo, i podesi ga da ti radi preko gpu-a. Nema mogucih problema...

Equinoxe Re: 20.06.2009. 01:46 #122414

broj poruka: 12057

Može da bude malo bunarenja oko sređivanja optičkog tona, ali se to u MPC / KM + K-Lite uvek da srediti.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Daum Re: Re: 20.06.2009. 03:03 #122421

Tacnije vizuelnog tona... Pojam optike se koristi u fizici svetla i njegovog ponasanja kroz instrumente. Sem ako ima nekih monitora sa socivima, onda se izvinjavam... :P

:: Može da bude malo bunarenja oko sređivanja optičkog tona, ali se to u MPC / KM + K-Lite uvek da srediti
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: 20.06.2009. 03:28 #122422

Ton koji putuje kroz otpicki medium / fiber = opticki ton. Jasno ko dan.

Malo edukacije:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiber_optic_illuminated.jpg
Daum Re: Re: Re: Re: 20.06.2009. 03:51 #122426

Sve je to u redu, samo sto LCD/TFT tehnologija nije zasnovana na fiber optici, tako da ne znam o cemu pricas...

A taj kabl na slici je fiber opticki audio kabl...

Ako ces bas da citiras wikipediu onda citiraj samo ovaj deo:

Optical fibers are widely used in fiber-optic communications, which permits transmission over longer distances and at higher bandwidths (data rates) than other forms of communications.

(eto jos malo edukacije)

Koriste se za prenos informacija, i to ne vizuelnih, i najvise zbog brzine prenosa.

Drugo, napomenuo si SREDJIVANJE OPTICKOG TONA.U slucaju optickih vlakana to bi znacilo da sredjujes brzinu protoka sto nema veze sa vezom...

:: Ton koji putuje kroz otpicki medium / fiber = opticki ton. Jasno ko dan
:: Malo edukacije
:: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiber_optic_illuminated.jp
markopvict vlc zavrsava sve sto mi treba 20.06.2009. 07:27 #122429

broj poruka: 4515
Sredicu i optiku. FTTH rulez, ali kroz par godina.
:-)

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: 20.06.2009. 10:50 #122440

Kad kažem ton, mislim zvuk, audio. Odakle ti taj LCD / TFT veze nemam. Više puta su se ovde pojavljivale teme u kojima je neko imao problem da dobije sve kanale ili signal uopte optičkom vezom. A pored brzine optika se koristi i zbog izuzetne čistoće / i kvaliteta signala a naročito zbog korišćenja kablova ogromne dužine bez gubitka u kvalitetu.

Govorim o sofverskom sređivanju i dobijanju (punog) signala u softverskim playerima. Što je uostalom i tema.
Aj čitaj mali šta pišem. Očito imaš silnu želju da dokažeš da negde grešim, to će malo teže da ide.

Završavam ovde jer mi na pamet ne pada da se nastavljam sa nekim koji odgovara tako kao da nije video niti probao optički audio / mrežu / svičeve uopšte ili bilo kakav tip signala prenesen optičkom vezom.
Hoping u for the best but expecting the worst.

:: Sve je to u redu, samo sto LCD/TFT tehnologija nije zasnovana na fiber optici, tako da ne znam o cemu pricas...
:: A taj kabl na slici je fiber opticki audio kabl..
:: Ako ces bas da citiras wikipediu onda citiraj samo ovaj deo
:: Optical fibers are widely used in fiber-optic communications, which permits transmission over longer distances and at higher bandwidths (data rates) than other forms of communications.
:: (eto jos malo edukacije
:: Koriste se za prenos informacija, i to ne vizuelnih, i najvise zbog brzine prenosa
:: Drugo, napomenuo si SREDJIVANJE OPTICKOG TONA.U slucaju optickih vlakana to bi znacilo da sredjujes brzinu protoka sto nema veze sa vezom..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: Ton koji putuje kroz otpicki medium / fiber = opticki ton. Jasno ko dan
:: :: Malo edukacije
:: :: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiber_optic_illuminated.jp
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: 20.06.2009. 15:32 #122468

Sredjivanje optickog tona? Kao prvo decko nije ni napomenuo da koristi opticki kabl za zvuk, i ne vidim gde pise da trazi bilo kakvo podesavanje vezano za zvuk, malo si skrenuo sa teme.

Dobijanje punog signala u plejerima nije nikad ni bilo problem. Jedini problem koji su neki imali je dobijanje 5.1 zvuka. `Opticki ton` nema veze sa tim...

Opticki kabl je opticki kabl i nema nikakvog podesavanja `optickog tona`, mali, sto bi trebalo a zna neko ko je imao iskustva sa optikom.

Nemam najmanju zelju da dokazujem da gresis, dokazao si to sam. A i ne vidim cemu tolika frka odjednom, sta si se uspalio odmah? Bila bi katastrofa da slucajno negde pogresis? Jaoooo. Zamisli da neko na berzi pomisli da ne znas nesto... Ja sam polemiku poceo iz najboljih namera, i cisto iz zabave. Opusti se malo, ljudski je gresiti...

:: Kad kažem ton, mislim zvuk, audio. Odakle ti taj LCD / TFT veze nemam. Više puta su se ovde pojavljivale teme u kojima je neko imao problem da dobije sve kanale ili signal uopte optičkom vezom. A pored brzine optika se koristi i zbog izuzetne čistoće / i kvaliteta signala a naročito zbog korišćenja kablova ogromne dužine bez gubitka u kvalitetu
:: Govorim o sofverskom sređivanju i dobijanju (punog) signala u softverskim playerima. Što je uostalom i tema
:: Aj čitaj mali šta pišem. Očito imaš silnu želju da dokažeš da negde grešim, to će malo teže da ide
:: Završavam ovde jer mi na pamet ne pada da se nastavljam sa nekim koji odgovara tako kao da nije video niti probao optički audio / mrežu / svičeve uopšte ili bilo kakav tip signala prenesen optičkom vezom
:: Hoping u for the best but expecting the worst.
:: :: Sve je to u redu, samo sto LCD/TFT tehnologija nije zasnovana na fiber optici, tako da ne znam o cemu pricas...
:: :: A taj kabl na slici je fiber opticki audio kabl..
:: :: Ako ces bas da citiras wikipediu onda citiraj samo ovaj deo
:: :: Optical fibers are widely used in fiber-optic communications, which permits transmission over longer distances and at higher bandwidths (data rates) than other forms of communications.
:: :: (eto jos malo edukacije
:: :: Koriste se za prenos informacija, i to ne vizuelnih, i najvise zbog brzine prenosa
:: :: Drugo, napomenuo si SREDJIVANJE OPTICKOG TONA.U slucaju optickih vlakana to bi znacilo da sredjujes brzinu protoka sto nema veze sa vezom..
:: :: _________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: Ton koji putuje kroz otpicki medium / fiber = opticki ton. Jasno ko dan
:: :: ::
:: :: :: Malo edukacije
:: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fiber_optic_illuminated.jp
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 20.06.2009. 16:48 #122492

Ma nema šta, stručnjak si i po. Vezuješ ton i TFT / LCD. Priča je u biranju najboljeg player-a, naveo sam samo potencijalni problem sa njima.

Šta ti dokazuješ, samo ti znaš, optički ton se ne konfiguriše na isti našin kao klasični analogni i to je cela stvar. MPC / KM kao i softver zvučne se mora drugačije podesiti za korišćenje optičkog tona.

A frka je u tome što je zadnjih tvojih 1000 postova ispravljanje nepostojećih krivih drina i u tome se genije. Zbog toga prekidam svaku diskusiju sa tobom na ovom forumu. Nemam nameru da upropašćavam tuđe teme diskutujući sa tobom. O opuštanju ne želim ni da kucam, ti sigurno nisi opušten lik. 1457 puta si to dokazao. Svi to primećuju al meni je muka više. Prijatno.

:: Sredjivanje optickog tona? Kao prvo decko nije ni napomenuo da koristi opticki kabl za zvuk, i ne vidim gde pise da trazi bilo kakvo podesavanje vezano za zvuk, malo si skrenuo sa teme
:: Dobijanje punog signala u plejerima nije nikad ni bilo problem. Jedini problem koji su neki imali je dobijanje 5.1 zvuka. `Opticki ton` nema veze sa tim..
:: Opticki kabl je opticki kabl i nema nikakvog podesavanja `optickog tona`, mali, sto bi trebalo a zna neko ko je imao iskustva sa optikom
:: Nemam najmanju zelju da dokazujem da gresis, dokazao si to sam. A i ne vidim cemu tolika frka odjednom, sta si se uspalio odmah? Bila bi katastrofa da slucajno negde pogresis? Jaoooo. Zamisli da neko na berzi pomisli da ne znas nesto... Ja sam polemiku poceo iz najboljih namera, i cisto iz zabave. Opusti se malo, ljudski je gresiti..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 20.06.2009. 16:51 #122494

Popij sokic jedan, vrucina je napolju...

:: Ma nema šta, stručnjak si i po. Vezuješ ton i TFT / LCD. Priča je u biranju najboljeg player-a, naveo sam samo potencijalni problem sa njima
:: Šta ti dokazuješ, samo ti znaš, optički ton se ne konfiguriše na isti našin kao klasični analogni i to je cela stvar. MPC / KM kao i softver zvučne se mora drugačije podesiti za korišćenje optičkog tona
:: A frka je u tome što je zadnjih tvojih 1000 postova ispravljanje nepostojećih krivih drina i u tome se genije. Zbog toga prekidam svaku diskusiju sa tobom na ovom forumu. Nemam nameru da upropašćavam tuđe teme diskutujući sa tobom. O opuštanju ne želim ni da kucam, ti sigurno nisi opušten lik. 1457 puta si to dokazao. Svi to primećuju al meni je muka više. Prijatno
:: :: Sredjivanje optickog tona? Kao prvo decko nije ni napomenuo da koristi opticki kabl za zvuk, i ne vidim gde pise da trazi bilo kakvo podesavanje vezano za zvuk, malo si skrenuo sa teme
:: :: Dobijanje punog signala u plejerima nije nikad ni bilo problem. Jedini problem koji su neki imali je dobijanje 5.1 zvuka. `Opticki ton` nema veze sa tim..
:: :: Opticki kabl je opticki kabl i nema nikakvog podesavanja `optickog tona`, mali, sto bi trebalo a zna neko ko je imao iskustva sa optikom
:: :: Nemam najmanju zelju da dokazujem da gresis, dokazao si to sam. A i ne vidim cemu tolika frka odjednom, sta si se uspalio odmah? Bila bi katastrofa da slucajno negde pogresis? Jaoooo. Zamisli da neko na berzi pomisli da ne znas nesto... Ja sam polemiku poceo iz najboljih namera, i cisto iz zabave. Opusti se malo, ljudski je gresiti..
:: :: _________________
:: :: Scourge of PCBerza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs