Imam situaciju. Naime ortaku sam uradio reinstalaciju sistema. Pre toga sam mu kopirao kompletan docs and settings na d particiju + sam odradio i sistem file transfer wizard. Problem nastao kada sam pokušao da mu vratim adrese i mejlove jer nije koristio windowsov otlook expres već ofisov. Kako da povratim sve ovo? Fajl transfer wizard je odbio saradnju, javlja grešku u kompatibilnosti sistema sa kojeg je urađen bekap (stari win). What do I do? Ovo mi je baš šitina na kvadrat hepns
Re: D&S ImeNaloga Local Sett AppData Microsoft Outlook
18.06.2009. 18:37
status: user broj poruka: 4163
Napredak, mailovi su tu, međutim odbija da mi otvori adress book, prijavljuje neku gršku tipa ne može da prikaže listu, bla,bla,možda je obrisano ili nemam ovlašćenja (ma da). Ideja?
MS Outlook, File, Import and export, Import from another program or file, Personal Folder file, browse (d particija Documents and SettingsIME KORISNIKALocal SettingsApplication DataMicrosoftOutlookarchive.pst
MS Outlook, File, Import and export, Import from another program or file, Personal Folder file, browse (d particija: Documents and SettingsRanije IME KORISNIKALocal SettingsApplication DataMicrosoftOutlookarchive.pst (ili bilo koji .pst veci od par desetinaili stotina MB.) Ako takvog nema onda backup nije uspeo. korisnik je verovatno aktivni folder postavio van default lokacije...
Re: Prethodnom postu fale kose crte i nije bio ceo?
19.06.2009. 22:53
status: user broj poruka: 4163
E zadužio si me! @vladarko @skycould Hvala!
Shit happens
:: :: MS Outlook, File, Import and export, Import from another program or file, Personal Folder file, browse (d particija: Documents and SettingsRanije IME KORISNIKALocal SettingsApplication DataMicrosoftOutlookarchive.pst (ili bilo koji .pst veci od par desetinaili stotina MB.) Ako takvog nema onda backup nije uspeo. korisnik je verovatno aktivni folder postavio van default lokacije.. ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.