Imam sledeci problem, installiram windows 7 driver za graficku, zvuk, pustim npr. GTA IV i normalno mi sve ide... posle toga startujem WMP11 ubacim muziku kao sve odradi kako treba posle toga kad pokrenem game ide normalno pa onda krene da uspori nekako zasecne ima nekih seceva , znaci ne znam sta se tacno desava isto tako ugasim na X WMP i dalje ide muzika , formatirao sam HDD x puta do sada probao sam na Visti se isto desava, bas sam malopre installirao Unreal Tournament 3 ide lepo shuri FPS i odjednom naglo opadne, ZASTO? plasim se da nije neki hardwerski problem.. ne znam vise sta da radim i probam.. ranije mi se to nikad nije desavalo!
A razmisljas li ti o kupovini Xbox-a? P.S.Mislim ,da se ne bakces vise sa operativnim sistemima...HDD,CD,DVDRW,NoD32,avast,format,BUG...cassete read error...disk full,data error,canot read head stream,bad sector,data corupt-no reason,fatal error,can`t update...Shut Down,45 second remained...
:: :: Imam sledeci problem, installiram windows 7 driver za graficku, zvuk, pustim npr. GTA IV i normalno mi sve ide... posle toga startujem WMP11 ubacim muziku kao sve odradi kako treba posle toga kad pokrenem game ide normalno pa onda krene da uspori nekako zasecne ima nekih seceva , znaci ne znam sta se tacno desava isto tako ugasim na X WMP i dalje ide muzika , formatirao sam HDD x puta do sada probao sam na Visti se isto desava, bas sam malopre installirao Unreal Tournament 3 ide lepo shuri FPS i odjednom naglo opadne, ZASTO? plasim se da nije neki hardwerski problem.. ne znam vise sta da radim i probam.. ranije mi se to nikad nije desavalo!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.